Bingöl'de çatışma: Uzman Çavuş Hüseyin Gençer şehit, 1 asker yaralı..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bingöl'de çatışma: Uzman Çavuş Hüseyin Gençer şehit, 1 asker yaralı..

Son dakika.. Hainlerle girilen çatışmada açılan ilk ateş sonucunda 1 kahraman askerimiz şehit oldu.. Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Helikopterle çok sayıda jandarma özel harekat timinin sevk edildiği bölgede hava destekli operasyon başlatıldı

Takip Et

Genç İlçesi Yeniyazı mevkiindeki kırsal alanda tespit edilen bir grup teröristin etkisiz hale getirilmesi amacıyla gündüz başlayan operasyon sırasında akşam saatlerinde terör örgütü üyeleriyle sıcak temas sağlandı.

Teröristlerin açtığı ilk ateşle birlikte 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 asker de yaralandı.  Şehit ve yaralı asker, helikopterle çatışma bölgesinden alınarak Bingöl’e getirildi. Yaralı asker, burada tedavi altına alınırken, şehit uzman çavuşun naaşı ise hastane morguna kaldırıldı.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN GENÇER'İN BABA OCAĞINDA ACI VE YAS

Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in şehit olduğu haberi Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan ailesine bildirildi.

Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Gençer Bursa
Şehit kahraman Uzman Çavuş Hüseyin Gençer evli ve bir erkek çocuk babasıydı..

Bingöl'ün Genç İlçesi Yeniyazı mevkiindeki akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in acı haberi İnegöl İlçesine bağlı Kurşunlu mahallesinde oturan ailesine ulaştı. İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Bayram Çelikoğlu tarafından verilen acı haber nedeniyle anne Şekernaz ve baba İsmail Gençer sinir krizi geçiridi. Acı haber üzerine yakınları taziyeye gelen Gençer ailesinin oturduğu eve Türk Bayrağı asıldı.

7 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan şehit Hüseyin Gençer'in, 2 yıl önce Nurgül Gençer ile evlendiği ve bir erkek babası olduğu öğrenildi. Şehit eşi Nurgül Gençer'e acı haber, tatil için gittiği Eskişehir'deki ailesinin yanında verildi. Şehit Gençer'in yarın ikindi vakti İnegöl ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Karanlıktan faydalanarak ormanlık alana kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor. Operasyon bölgesine helikopterle çok sayıda jandarma özel harekat timinin sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin