WhatsApp çöktü!. WhatsApp'a neden girilmiyor?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
WhatsApp çöktü!. WhatsApp'a neden girilmiyor?

Türkiye genelinde mobil ve web mesaj uygulama servisi Whatsapp'ta sorunlar yaşanıyor.. Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. Milyonlarca WhatsApp kullanıcısı diğer paylaşım platformlarında WhatsApp çöktü mü sorusunun cevabını arıyor..

Takip Et

WhatsApp çöktü mü? Dünya genelinde en yaygın iletişim aracı olan WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşanıyor. Avrupa ülkelerinde yaşanan erişim sorunu İstanbul'da da etkili oluyor. Peki, WhatsApp çöktü mü? WhatsApp ne zaman düzelecek?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp'ta bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Saat 11.10'dan itibaren WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşayan vatandaşlar, 'WhatsApp çöktü mü' sorusunu sormaya başladı. Erişim sorunu Avrupa ülkelerinde yaşanıyor. Türkiye'de ise sadece İstanbul'da bağlantı sorunu görülmektedir.

WhatsApp Çöktü mü,WhatsApp neden mesaj gitmiyor

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM: 'WHATSAPP ÇÖKTÜ'
Popüler uygulamasındaki bağlantı sorunu sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Twitter ve Facebook gibi platformlarda konuyla ilgili şikayet mesajları paylaşan kullanıcılar söz konusu WhatsApp sorunun kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları biri haline getirdi. 

WHATSAPP KULLANICISININ YÜZDE 60 I ERİŞİM SORUNU YAŞIYOR
Avrupa'nın büyük bölümünde görülen sıkıntının büyüklüğü DownDetector adlı sitenin verileriyle görülebiliyor. Buna göre, kullanıcıların yüzde 60'ı hizmete erişemiyor, yüzde 25'i mesaj almakta sıkıntı çekerken, yüzde 14'i giriş yapamıyor.

ŞU DAKİKAYA KADAR RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI
WhatsApp'ın ne zaman düzeleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin