Vatanım Sensin yeni sezona yeni kadroyla bomba gibi giriyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin yeni sezona yeni kadroyla bomba gibi giriyor

Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin yeni oyuncu kadrosu ile 2. sezona da bomba gibi giriyor. Dizinin İzmir Marşı ile bağlayan yeni sezon fragmanı bile izleyenlerin tüylerini diken diken ederken tam not aldı. Sosyal medyada dolaşan Halit Ergenç'in fotoğrafı merak uyandırdı. İşte Vatanım Sensin 2. sezonunda rol alacak olan yeni oyuncular ve dizi hakkında tüm merak edilenler..

Takip Et

Ekranların en çok izlenen ve beğenilen dönem dizisi Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi başlıyor.. İzmir'in ve Anadolu'nun yunan ve düşman işgali altında olduğu dönemlerin anlatıldığı belgesel niteliğindeki dizinin milyonlarca hayranı, ilk bölümün ne zaman başlayacağını merak ediyor. Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. diziye yeni katılan oyuncular var.. İşte detaylar 

Vatanım Sensin yeni sezonu için sayılı günler kaldı. Dizinin fragmanı geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlandı. Fragmanda yalnızca Hilal görünüyor. İzmir Marşı ile seyirciyi karşılayan Vatanım Sensin yine tüyleri diken diken etti.

VATANIM SENSİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ancak fragmanda ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi yok.

İLK BÖLÜM MUHTEMELEN "29 EKİM" HAFTASI

Vatanım Sensin'in yeni sezona '29 Ekim' haftasında başlama olasılığı yüksek gibi görünüyor. Dizinin gününün ise geçen yılki gibi perşembe akşamları olup olmayacağı da merak ediliyor.

İŞTE VATANIM SENSİN YENİ SEZON FRAGMANI

HEYECAN YARATAN FOTOĞRAF

Sosyal medyada yayılan Halit Ergenç fotoğrafı dizinin fanatikleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Küçük bir erkek çocuğu ile yan yana poz veren Halit Ergenç’in fotoğrafı farklı yorumlara da sebep oldu. Bunlardan biri Leon ile Hilal’in oğlu olduğu diğeri ise Leon’un çocukluğu olduğu yönünde.

Vatanım Sensin Halit Ergenç
Ancak çok önemli bir detay var. O da Azize’nin gebeliği. Yani bu küçük çocuk Cevdet ile Azize’nin oğlu olabilir.

ALİ KEMAL VE VASİLİ YENİ SEZONDA YOK
İkinci sezonu ile nefes kesmeye hazırlanan dizinin kadrosuna dahil olan 3 isim belli oldu. Diziden ayrılacak isimler de var. Bunlardan biri Vasili rolünü canlandıran Baki Davrak… İlk sezonun en kritik rollerinden olan Vasili sezon finalinden önce vatan haini ilan edilerek asılmıştı. Bir ayrılık haberi daha geldi. O da dizinin genç ismi Kubilay Aka’dan. Aka Ali Kemal rolüne hayat veriyordu.

VATANIM SENSİN'E YENİ KATILAN OYUNCULAR:

Berker Güven Vatanım Sensin
Berker Güven


Ufuk Bayraktar vatanım Sensin
Ufuk Bayraktar



Levent Can
 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin