Vatanım Sensin heyecanı başlıyor. İlk bölüm tarihi belli oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin heyecanı başlıyor. İlk bölüm tarihi belli oldu

İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık mücadelesinin anlatıldığı Vatanım Sensin, Osmanlı'nın son dönemlerinde Türk milletine yapılan büyük ihanetlerin başında gelen Sevr Antlaşması ile yeni sezona merhaba diyor.. Vatanım Sensin'in merakla beklenen yeni sezon yayın tarihini Kanal D açıkladı. Vatanım Sensin 2. sezon 32. yeni bölüm 9 Kasım Perşembe akşamı başlayacak.

Takip Et

Vatanım Sensin'in yayın tarihi yarın (2 Kasım) olarak beklentisi de boşa çıkınca Vatanım Sensin hayranları sosyal medyada büyük tepki göstermişti. Kanal D sonunda dizinin yayın tarihini açıkladı.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Vatanım Sensin yeni sezon, 32. yeni bölümüyle 9 Kasım 2017 Perşembe akşamı 20.00'de başlayacak.

DİZİNİN BAŞLAMAMASI TEPKİYLE KARŞILANIYORDU

Vatanım Sensin dizisinin 2. sezonunun bir türlü başlamaması dizinin hayranlarının tepkisini çekmişti.

Geçen sezon finalinde Yunan ordusuna büyük bir darbe vurarak, en önemli generalleri öldürmüştü. Ancak Cevdet'in de içinde olduğun bina da havaya uçurulmuştu. Dizinin yeni sezonu Cevdet'in nasıl kurtulduğu ve hastanedeki iyileşme hikayesiyle başlıyor. Uzun süre hastanede tedavi gören ve yürümekte zorlanan Cevdet'in yeni hikayesi de başlıyor. Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM (9 KASIM FRAGMAN)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin