UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!

Dün akşam Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa Finali öncesinde, mücadelenin oynandığı Konya'da büyük taraftar kavgaları yaşandı. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği olaylarda ele geçirilen mühimmatlar bu kadar da olmaz dedirtti. Polisin ele geçirdiği ateşli ve ateşşiz silahlar, hem spor hem de ülkemiz adına utanç verici.

Takip Et

Pazar günü Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finali öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Galatasaraylı ve Beşiktaşlı futbolcular bıçak ve sopalarla birbirlerine girerken, polisin el koyduğu envanterler arasında birçok kesici ve patlayıcı madde görüldü.

Konya’da oynanan ve olaylı geçen Süper Kupa maçı öncesi denetim yapan polis ekipleri maça girmeye çalişan taraftarların üzerinde silah ve birçok delici, kesici alet ve meşale gibi maça getirilmesi yasak ürün buldu. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali nedeniyle yapılan aramalarda cok sayıda balta, keser, döner bıçağı, sopa, tahta parcası ve meşalenin yanı sıra kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!

SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ: EN AĞIR CEZA VERİLECEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Konya’da oynanan Beşiktaş – Galatasaray maçı öncesinde yaşanan olaylara sert tepki göstererek, “Bu olaylara sebebiyet verenlerin üzerlerinde hangi forma olduğunun hiçbir önemi yok. Çünkü bunlar taraftar değil. Emniyet güçlerimiz bu olaylara sebep olanların hepsini tespit etmiş durumda.

UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!

Gerekli işlemleri yaptıktan sonra da yargıya teslim edecekler. Yargı mensuplarımız da yasaların kendilerine verdiği en ağır cezayı bu kişilere verecek. Bu işin de biz takipçisi olacağız” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde yaşanan şiddet olaylarını yayıncı kuruluş ATV ekranlarında değerlendirdi.

UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!UTANÇ: Sanki Ortaçağ, Maça değil, savaşa gelmişler!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin