Ünlü sanatçı Orhan Ölmez'i aracının içinde bıçakladılar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ünlü sanatçı Orhan Ölmez'i aracının içinde bıçakladılar

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez alkollü oldukları iddia edilen 4 komşusu tarafından aracının içinde darp edilip bıçaklı saldırıya uğradı.

Takip Et

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez dün akşam yaşanan tartışmanın ardından bıçaklandı. Ölmez, daha önce de tartışma yaşadığı komşusu tarafından darp edildi ve bıçaklandı.

Sabah’ın haberine göre, Halkalı’da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşularıyla dün akşam bina girişinde karşılaştı. Alkollü olduğu öğrenilen komşularına “Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım” diyerek, binadan çıktı. Ölmez’in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez’in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Orhan Ölmez aracının içinde bıçaklandı

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?

1 Mayıs 1978 Antalya/Manavgat doğumlu olan Orhan Ölmez, aslen Sivaslıdır. Anne( hemşire) ve Babasının( meteoroloji müdürü) iş gerekliliğinden ötürü tayinlerinin çıkmasıyla, Anadolu bölgesinin birçok ilinde ikamet etmiştir. 10 yaşında babasını kaybeden Orhan Ölmez, annesinin Doğum yeri olan Manisa/Turgutlu'ya taşınmıştır. Basından hediye gelen bağlama ile çeşitli mekanlarda sahne alan Ölmez, bir taraftan da eğitimine devam etmiştir. Üniversite eğitimini, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı'nda tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra TRT'nin Türk Halk Korusuna katılmış ve sesi ile besteleriyle ön plana çıkmayı başarmıştır.
Orhan Ölmez kimdir

Çeşitli enstrümanı çalma yeteneğine sahip olan Orhan Ölmez, ilk albümünü 2003 yılında Su Misali adı verdiği albümüyle çıkış yapmıştır. Ardından Her şeyin Farkındayım, Damla Damla gibi birçok albüm çıkaran Ölmez, istediği başarıyı elde etmiştir. Yurt içi ve yurt dışı yoğun şekilde konser etkinliği bulunan 36 yaşındaki Orhan Ölmez, geçtiğimiz günlerde konser vereceği alanda prova yaparken, üzerine doğru düşen kolonu fark etmiş ama kaçarken eli kolonun altında kalmış ve seçe parmağı kırılmıştır. Ünlü sanatçı buna rağmen konserini iptal etmemiş ve alçıda bulunan eliyle konsere çıkacağını belirtmiştir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin