Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif'in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer, edinilen son bilgilere göre trafik kazasında ölü bulundu.

Takip Et

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif’in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer, edinilen son bilgilere göre trafik kazasında ölü bulundu. Şehmus’un arabası dün katıldığı düğünden sonra Malatya’dan, Mardin’e dönerken uçuruma yuvarlandı.

Şehmus Özer

Amedspor futbolcusu Şeyhus Özer ölü bulundu

Futbol hayatında Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2014 yılından bu yana Amed Sportif’te forma giyiyordu.Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'in tecrübeli futbolcusu Şehmus Özer, Elazığ'da geçirdiği trafik kazasının ardından yaşama veda etti. 

Bir düğün törenine katılmak için Diyarbakır'ın Ergani ilçesinden Malatya'ya hareket eden golcü futbolcunun, dönüş yolunda kaza geçirerek hayatını kaybetmesi spor camiasını yasa boğdu.

Şehmus Özer, Malatya ile Elazığ'ı birbirine bağlayan ve kestirme yol olarak kullanılan Gözeli-Sivrice kara yolunun 25. kilometresinde kendi kullandığı aracın hakimiyetini kaybederek, uçuruma yuvarlandı. Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu

Kendisinden uzun süre haber alamayan Özer'in ailesi, jandarmaya başvurdu. 

Özer'in aracının uçuruma yuvarlandıktan sonra uçurumun dibindeki bir çukura düştüğü, bu yüzden yoldan geçenler tarafından görülmesinin zorlaştığı belirlendi.

Skorer'in haberine göre; Özer'in aracını kazadan 2 gün sonra olay yerinden geçenler tesadüfen görerek polise haber vermiş.Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu

Yapılan ilk ön otopside Özer'in yaralandıktan sonra donarak öldüğü tespit edildi. 

Özer'in ailesi Elazığ Adli Tıp Kurumu'ndan bugün cenazeyi teslim alarak Diyarbakır'a götürecek. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ünlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulunduÜnlü futbolcu Şehmus Özer ölü bulundu

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin