Tüyleriniz diken diken olacak: Geleceğimiz, çocuklarımız 'bonzai' batağında


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tüyleriniz diken diken olacak: Geleceğimiz, çocuklarımız 'bonzai' batağında

Evet, geleceğimiz, çocuklarımız 'bonzai' batağında.. Çocuk hiç suçlu olur mu? Elbette hayır; suça sürüklenen çocuk vardır. Ama bir de bu haberin içeriğinde olduğu gibi geleceği elinden alınmış, bir bataklığa itilmiş masum çocuklar vardır. Yarının sokaklarında terör estiren, cinayet işleyen katiller haline gelecek olan bu çocuklar, bu insanlar vardır. Son yıllarda sakız parasına temin edilebilen uçucu madde ile aslında geleceği uçup giden tüm Türkiye gerçeği vardır.. Bu kez görüntüler Adana'dan geldi. Cadde ortasındaki bir süs havuzunda 'uçucu madde' için birbirine saldıran küçücük çocukların görüntüleri kahretti..

Takip Et

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi’nde meydana geldi.

Poşete koydukları uçucu maddeyi süs havuzunda serinlerken çekmek isteyen çocuklar kavga etti. 14 yaşlarındaki çocuk, 10 yaşlarındaki çocuğun elinden uçucu maddeyi darp ederek aldı, o da diğerine kaya fırlattı.İddiaya göre, 8-10 yaşlarındaki iki çocuk, serinlemek için belediyenin süs havuzuna girdi.

Adana Bonzai Kullanan çocuklar Tinerci çocukların kavgası adana

Bu sırada 10 yaşlarındaki çocuk, poşet içine koyduğu uçucu maddeyi çekmeye başladı. Bir süre uçucu maddeyi çektikten sonra 8 yaşlarındaki çocuk aynı maddeyi alarak çekmeye başladı.

Bunun üzerine büyük olan, küçük çocuğun elindeki uçucu maddeyi zorla alıp çekmeye devam etti.

Adana Bonzai Kullanan çocuklar Tinerci çocukların kavgası adana

Bir süre sonra da 14 yaşlarında bir başka çocuk gelerek maddeyi istedi. Vermek istemeyen çocuğu darp edip zorla elindeki maddeyi aldı.

Bir süre maddeyi çeken çocuğa bu kez de ağlayan 10 yaşlarındaki çocuk saldırdı.

Adana Bonzai Kullanan çocuklar Tinerci çocukların kavgası adana

Uçucu madde bağımlılığından gözü dönen ve kendinden büyük çocuğu kovalayan çocuk, eline geçirdiği bir kaya parçasını ona fırlattı.

Adana Bonzai Kullanan çocuklar Tinerci çocukların kavgası adana

Atık kağıt aracının arkasına saklanan çocuğa, şans eseri kaya isabet etmedi. Çocuklar daha sonra süs havuzun etrafından uzaklaşarak gözden kayboldu.

Adana Tinerci gerçeği ve intihar girişimi

Geçtiğimiz günlerde yine Adana'da Mesut Y. isimli madde bağımlısı bir genç intihar girişiminde bulunmuş, yine madde bağımlısı olan diğer arkadaşları tarafından son anda kurtarmıştı.

Bonzai Kullanımı Adana Yüreğir
Adana Yüreğir Sinanpaşa Mahallesinde Bonzai kullanan 37 yaşındaki Hakan B. sokak ortasında fenalaşınca, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin