Tutuklu ve Hükümlü yakınları Genel af veya af talep ediyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tutuklu ve Hükümlü yakınları Genel af veya af talep ediyor

Adaletin ve yargının yerlerde süründüğü ülkemizde, yaşanan son yıllardaki FETÖ olayları nedeniyle, adli yargıda adil yargılanma ihlali iddiasında bulunan binlerce mahkum yakını af veya genel af taleplerini birkez daha dile getirdiler.. Mahkum yakınları Derneği üyeleri, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı ve genel af ya da cezalarda indirim istedi.

Takip Et

Ellerindeki pankart ve dövizlerle isteklerini ifade eden mahkum yakınları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. 15 Temmuz'da sokağa çıktıklarını, şimdi de çocuklarının babasız büyümemesi için af istediklerini söyleyen grup, FETÖ üyesi hakimlerin bilinçli olarak fazla ceza verdiğini öne sürdü.

Yeni Anayasa Genel Af çıkar mı 2017

Aileler adına açıklama yapan Aydan Gedik, "Çocuklarımız zor koşullarda cezaevlerinde kalıyorlar. Tuvalet koridorlarında bile yatanlar var. Sesimiz duyulsun. Çocuklarımız babasız büyümesin" dedi.

Genel Af çıkar mı 2017, Son Af haberleri

Genel Af var mı 2017 , Tutuklu hükümlü yakınları af eylemi samsun

Mahkum Yakınları Derneği (MAYAD), Samsun'da basın açıklaması yaparak, terör örgütüne katılmamış ve çocuklara cinsel istismarda bulunmamış mahkumlar için ceza indirimi  af veya genel af istediler.

Yeni Anayasa Genel Af çıkar mı 2017

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin