Türkiye’nin en büyüğü Mr. NO Dudullu'da açıldı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türkiye’nin en büyüğü Mr. NO Dudullu'da açıldı!

Soğuk sandviç markası Mr. NO, pazarını büyütmek ve yeni kategorileri geliştirmek için İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı yatırımla Türkiye’nin en büyük kapasiteye sahip sandviç fabrikasını açtı.

Takip Et

Niyazi Önen Gıda AŞ’den yapılan açıklamaya göre, Mr. NO ce Baricci markalarıyla soğuk sandviç üreten firma, Dudullu’da 6000 m2 kapalı alanda açtığı sandviç fabrikasıyla yılda 55 milyon adet sandviç üretecek. 2005 yılında Çanakkale’de Türkiye’nin ilk paketli sandviç üretimine başlayan Niyazi Önen Gıda A.Ş., son 5 yıldır her yıl ortalama yüzde 35-40 oranında büyüyor.

Sektörün en büyük, modern ve hijyenik tesisi olan yeni fabrikayla 118’i kadın olmak üzere toplam 179 kişilik yeni istihdam yaratıyor.

Türkiye’de ilk kez fabrika ortamında otomasyon ile yıllık 55 milyon adet sandviç üretim kapasitesi fabrika ile ilgili açıklama yapan Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, “Bugün Mr. NO markasıyla klasik, gurme, ciabatta çeşitleri olmak üzere toplam 14 farklı sandviç üretimi yapıyoruz" dedi ve ekledi:

"İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığımız yeni yatırımla 6000 m2 kapalı alana sahip ve yıllık 55 milyon adet kapasiteli yeni fabrikamızın açılışını yaptık. Hedefimiz bu kategoriyi Türkiye’de büyütmek. Bunun için gerekli alt yapımız mevcut.

"Sektörün en yeni, modern ve hijyenik tesisi olan yeni fabrikamız Eylül aydından itibaren 118’i kadın olmak üzere toplam 179 kişilik yeni istihdam yarattı.

"Önümüzdeki dönemde bunu yüzde 10 daha artırmayı hedefliyoruz. Ülkemizin istihdam hedefine, Türkiye ekonomisine ve kadın işçi istihdamına katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz.”

İstanbul (DHA)
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin