Tunceli’de çatışma: 1 asker şehit, 2 yaralı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tunceli’de çatışma: 1 asker şehit, 2 yaralı!

Son dakika, yine acı haber geldi.. Bir kahraman askerimiz daha şehit oldu.. Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Bölgede operasyonların sürdüğü öğrenildi. Şehit haberinin geldiği Tunceli'de teröristlerden taciz ateşi; Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakoluna taciz ateşi açıldı..

Takip Et

Son dakika. 1 Kahraman askerimiz şehit 2 asker de yaralandı..

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Bölgede bölücü terör örgütü PKK'lı hainlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonların sürdüğü öğrenildi.

YİNE TUNCELİ, KARAKOLA TACİZ ATEŞİ AÇILDI:

TUNCELİ’nin ÿOvacık İlçesi’ndeki Kuşluca Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristlerce taciz ateşi açıldı. Ölen ya da yaralanan olmazken, güvenlik güçleriÿtröristlerin ateşineÿ anında karşılık verdi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA:

Tunceli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün sabah saat 08.15 sıralarında, Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı’na terör örgütü PKK mensuplarınca 1400-1500 metre mesafeden uzun namlulu silah ile 8-10 atım taciz ateşinde bulunulduğu belirtilerek, "Ateşin geldiği istikamete karakolda konuşlu bulunan silahlar ile anında karşılık verilmiş, taciz sonunda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin