Tek kişilik terör örgütü gibi ama!.. Özbizerdik yeniden gözaltında


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tek kişilik terör örgütü gibi ama!.. Özbizerdik yeniden gözaltında

Adam yaralama, tehdit ve sevgilisi defalarca döverek hastanelik ettiği için polis tarafından sürekli gözaltına alınıp serbest bırakılan Onur Özbizerdik, yeniden gözaltına alındı. Özbizerdik şimdi de İstanbul'da bar kurşunladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Takip Et

1999 yılında yaşamını yitiren yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç’ın torunu ve Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik,  önceki akşam Ulus’daki bir eğlence merkezine gitti. Özbizerdik, gece saat 00.30’da dışarıya çıkarak valeden kendisini Ortaköy'e götürmesini istedi. Bunun üzerine vale bir otomobille Özbizerdik’i Ortaköy’deki bir barın önüne götürdü. İddiaya göre; araçtan inmeyen Onur Özbizerdik, mekân önünde bekleyen kişiye “Şazi nerede?” diye sordu. ‘Bilmiyorum' yanıtı alınca silahını çeken Özbizerdik, mekâna peş peşe ateş etti. Valenin kullandığı otomobille Ortaköy Mezarlığı'na kadar giden Özbizerdik, daha sonra araçtan inerek kayıplara karıştı.

Onur Özbizerdik
Onur Özbizerdik, Etiler'de bir restoranda tartıştığı gruba ateş açmış, günler sonra Şişli'deki bir otelde yakalanmıştı. Savcılıktan serbest bırakılınca da eski sevgilisi M.Ç.'yi zorla aracına alıp 3 saat ayakkabı ve yumrukla dövmüştü.

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü, Özbizerdik'in peşine düştü.  Adresi belirlenen Özbizerdik, gözaltına alındı.  Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Özbizerdik’in işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Onur Özbizerdik Gözaltına alındı Özbizerdik daha önce de, farklı tarihlerde 3 kişinin yaralanması ve meskun mahalde ateş etmek suçlarıyla yakalanmıştı. Onur Özbizerdik, sevgilisi Melis Çakır’ı öldüreye dövdüğü gerekçesiyle de gözaltına alınmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin