Suriye'den kötü haber: 4 askerimiz şehit, 15 asker yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Suriye'den kötü haber: 4 askerimiz şehit, 15 asker yaralı

TSK'dan son dakika açıklaması, şehit ve çok sayıda yaralı askerimiz var.. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab şehrinde IŞİD ile girilen çatışmada ilk bilgilere göre 4 kahraman askerimizin şehit, 15 askerin de yaralı olduğu, terör örgütü IŞİD ile bölgede çatışmaların halen devam ettiği bildirildi.

Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve 120'nci gününe giren 'Fırat Kalkanı Harekatı' ile desteklenen Özgür Suriye Ordusu mensuplarının ilerlemeye çalıştığı El Bab yakınlarındaki Türk askerlerinin konuşlu olduğu sahra hastanesinin kurulu olduğu bölgeye terör örgütü DEAŞ militanlarınca saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 kahraman askerimiz şehit oldu, 15 askerimizi de yaralandı.. 

ŞEHİT VE YARALILARIN TAŞINMASINA BAŞLANDI!

Kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı öğrenilirken, yaralı askerlerin getirileceği Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde teyakkuz durumuna geçildi. Hain saldırıda şehit düşen askerlerin de bölgeye sevk edilen ambulans ve helikopterler ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na taşınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin