Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!

Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk'ün basındaki en güçlü savunucu sesi Sözcü Gazetesi'ne yönelik, özellikle 19 Mayıs günü düzenlenen FETÖ operasyonuna Türkiye ve dünya genelinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Sözcü'yü FETÖ'cü ilan ederek Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetini de hedef haline getirmek isteyen, yakın geçmişte kıblesi Pensilvanya(FETÖ) olan yandaş basının atamadığı manşetleri Sözcü cesurca her gün atıyordu..

Takip Et

Türkiye 19 Mayıs sabahına büyük bir neşe ve kutlama havasında uyandı. Çünkü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Kurtuluş Savaşı mücadelesinin başlatıldığı tarihti 19 Mayıs. "Yüzyılın Lideri Atatürk" manşetiyle güne merhaba diyen SÖZCÜ, henüz matbaada basım aşamasındayken belli ki birilerinin uykusunu kaçırmıştı o manşetle.

Bir dönemin başbakanlarından Tansu Çiller'in "Bunlar(Fethullah Gülen Cemaati) PKK'dan daha tehlikeli"  sözlerine ithafen, terör örgütü PKK'dan dahi tehlikeli olan bu sözde dindar illet örgüt Türkiye'nin hayati organlarına bir kanser hücresi gibi bulaşırken, kıblesi Pensilvanya olan yandaş basın tek bir kelime bile eleştiri yapamazken, SÖZCÜ aşağıdaki manşetleir basıyordu sizlerin gözüne gözüne.. 19 Mayıs sabahı "Yüzyılın Lideri Atatürk"manşeti nerenize nereniz battı da FETÖ algısı ile saldırdınız.

Sözcü de bunu sormuş:

7 yıl önce siz ona “Hocaefendi” derken, biz Feto diyorduk

İşte SÖZCÜ'nün gurur kaynağı manşetleri. Türkiye'nin nasıl bir belayla karşı karşıya olduğunu yıllarca anlattık, anlamadılar. Zamanında Feto'ya övgüler düzen alçaklar, şimdi kalkmış Atatürkçü SÖZCÜ'ye çamur atıyor. YAPIŞMAZ

Bu manşetleri Feto’dan korkmadan hanginiz attı..

 

Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!Sözcü'ye FETÖ'cü diyenlere bu haber yeter de artar bile!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin