Sözcü Gazetesi FETÖ suçlamasıyla kapatılıyor mu?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Sözcü Gazetesi FETÖ suçlamasıyla kapatılıyor mu?

Sözcü Gazetesi kendi haber sitesi ve gazetesinde bugün yaptığı haberlerle "kapatılacağını, susturulacağını" duyurdu. İddiaya göre "terör örgütü FETÖ gazetesi" suçlamasıyla Sözcü'nün kapatılması için yasal işlem de başlatıldı. Atatürk ve Cumhuriyetin, son ve en önemli savunucularından SÖZCÜ FETÖ'cü olabilir mi!

Takip Et

Cumhuriyetçi, Atatürk'çü haberleriyle Türkiye medyasında büyük bir söz sahibi sözcü, hükümet karşıtı haber ve köşe yazarlarıyla medyanın terazisi konumunda. Sözcü'nün ve sözcü gibi gazetelerin kapatılması doğa kanunlarına da aykırıdır. iyiyle kötü, siyahla beyaz, gülmekle ağlamak, sevmek sevmemek, geceyle gündüz...

Yandaş medya, yandaş olmayan medya; evet hükümet yanlısı yayın yapmayan önemli bir gazetenin hayatta olması çok önemlidir, bireyleri ve kurumları başarıya götüren en önemli şeydir eleştiri, hataları gören bir yapı... Bütün gazeteler, Tv ve radyolar hükümet yanlısı yayın yaparsa haber alma özgürlüğü de ortadan kalkar, en önemlisi de bu ülkenin Cumhuriyet ve Atatürkçü düşüncelere, fikirlere kurumlara ihtiyacı çok fazla var.. Evet bu ülkenin SÖZCü ve Sözcü gibi eleştiren, düşündüren, gerçekleri söylemekten korkmayan bir dosta ihtiyacı var, DOST ACI SÖYLER..  

SÖZCÜ NEDEN KAPATILMAK İSTENİYOR. SÖZCÜ'NÜN AĞZINDAN;

Sebep basit: Gerçekleri yazdığı ve malum çevreleri ürküttüğü için!

SÖZCÜ'nün FETÖ'cü olduğunu iddia eden kötü niyetli birtakım zevat var!

Dahası, SÖZCÜ hakkında savcılıkta bir dosya hazırlandığı duyumunu aldık.

Güler misiniz, ağlar mısınız?

Bu ülkede herkes FETÖ'cü olabilir ama SÖZCÜ asla olamaz! FETÖ'nün alçak felsefesi, SÖZCÜ'nün karakterine, yapısına, ahlakına uymaz.

Bütün haberlerimiz ve tüm yazarlarımızın yazıları ortada……

SÖZCÜ, sapına kadar Atatürkçü ve Cumhuriyetçidir.

Atatürkçü olmamız ve halktan büyük destek görmemiz birilerinin canını sıkıyor. Varsın sıksın, biz doğru yoldan sapmayacağız.

İktidar mensupları dahil herkes Pensilvanya'ya gidip “Hocaefendi hazretleri” diye Fethullah Gülen'in elini öperken ona “FETO” diyen ve Türkiye için tehlikeli bir kişi olduğunu yazan tek gazete SÖZCÜ idi.

Fethullah Gülen'in SÖZCÜ aleyhine açtığı 35 ceza ve tazminat davası vardır. Bu bile SÖZCÜ'nün sağlam karakterini göstermeye yeterlidir.
Yayın hayatına atıldığı ilk günden bu yana Atatürk ilkelerinden sapmayan, Türkiye'nin marka olmuş en dürüst Atatürkçü yazarlarını bünyesinde toplayan, her nüshasında Türkiye Cumhuriyeti'ni, özgürlükleri ve ulusal birliğimizi savunan SÖZCÜ ile FETÖ arasında bir bağlantı kurmaya çalışmak ayıptan da öte büyük bir densizliktir!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin