Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırat Anlı gözaltına alındı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırat Anlı gözaltına alındı

Dağdan inerek yol kesen ve terör örgütü propagandası yapan teröristleri öpücüklerle karşılamasıyla hafızalara kazınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma, Eş Başkan Fırat Anlı ise, "Devletin egemenliği altındaki topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya yönelik eylemler." suçlamasıyla gözaltına alındı. Büyükşehir Belediyesi binası ve gözaltına alınan kişilerin evlerinde de arama yapılıyor..

Takip Et

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak, Ankara'da TBMM darbe komisyonuna ifade verdikten sonra akşam saatlerinde uçakla Diyarbakır'a gitti.

Kışanak, Diyarbakır Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra Diyarbakır Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Eş Başkan ve DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı'nın da polis ekiplerince evinde gözaltına alındığı öğrenildi.

BAŞSAVCILIKTAN KIŞANAK VE ANLI AÇIKLAMASI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ın, “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma”, Eş Başkan Fırat Anlı’nın ise, “Devletin egemenliği altındaki topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya yönelik” eylemleri nedeniyle yürütülmekte olan soruşturmalar kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.Dİyarbakır Gülten Kışanak Gözaltına Alındı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Başsavcılık, kamu kaynaklarının terör örgütünün hizmetine verildiğini belirtti.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Başsavcılık, kamu kaynaklarının terör örgütünün hizmetine verildiğini belirtti.

KIŞANAK VE ANLI EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ 
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen PKK terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıkları öğrenilen Kışanak ve Anlı, sorgulanmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürüdü.

PKK KışanakKışanak PKK'lı teröristlere öpücük verirken!

BELEDİYEDE ARAMA YAPILIYOR
Polis, belediye binasının başkanlık katında da arama yapmaya başladı. Çevik kuvvet ve TOMA'ların bina önünde tedbir aldığı görüldü. Binadaki arama çalışmaları sürüyor.

Gülten Kışanak PKK terörist ÖperkenGülten Kışanak dağdan inip yol kesen ve terör propagandası yapan PKK'lı teröristleri öpücük yağmuruna tutmasıyla hafızalara kazınmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin