Son dakika: Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen'in tacı geri alındı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen'in tacı geri alındı

Türkiye güzeli Itır Esen'in skandal "15 Temmuz şehitleri ve regl oldum" tiwiti nedeniyle taci gerei alındı.. Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında birinci seçilen Itır Esen, tacını kaybetti. Esen'in tacının Twitter'dan yaptığı paylaşımlar nedeniyle geri alındığı açıklandı. Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu skandal konuya ilişkin açıklama yaptı.. Öte yandan tacı geri alınan Itır Esen akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı..

Takip Et

Son dakika.. Miss Turkey birincisi Itır Esen'in  skandal paylaşımı.. 15 Temmuz Şehitleri ve "regl oldum" twiti sonrası tacı geri geri alındı..

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen'in tacını geri aldı. Esen'in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet'i nedeniyle alındığı açıklandı.

Itır Esen Tacını kaybetti

HÜLYA AVŞAR’IN TACI DA GERİ ALINMIŞTI

Esen’in tacının geri alınması akıllara Hülya Avşar’ı getirdi. Avşar da adını 1982 yılında Bulvar Gazetesi tarafından yapılan güzellik yarışmasında birinci seçilerek duyurmuştu.  Ancak Avşar’ın daha sonra evli olduğu ortaya çıkmış ve birincilik tacı geri alınmıştı.

Itır Esen Tacı geri alındı Regl twiti

İLGİLİ HABER

BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Esen’in tacının geri alınacağını açıklayan Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, “Üzülerek duyuruyoruz ki bu paylaşımın Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir” ifadesini kullandı. Itır Esen’in tacının, 15 Temmuz ile ilgili çirkin bir paylaşımı nedeniyle alındığı öğrenildi.
Itır Esen’in tacının geri alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen´in birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan’ın ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar’ın ise üçüncü olduğu bildirildi.

Itır Esen Tacı geri alındı Regl twiti

İŞTE ITIR ESEN’İN O SKANDAL TWEETİ!
Miss Turkey 2017’de 1. olan Itır Esen’in tacının geri alınmasına neden tweet de ortaya çıktı. İşte Esen’in 15 Temmuz ile ilgili attığı iddia edilen o tweeti.

Itır Esen'in şehitler ve regl twiti

"15 Temmuz Günü şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl olduö. Günü şehitleirmizin kanlarını temsilen kutluyorum."

ITIR ESEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İşte Miss Turkey 2017 sayfasından yapılan o açıklama;

Itır Esen Özür mesajı yayınladı

 

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin