Son dakika: MHP Nazilli ilçe teşkilatı kapatıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: MHP Nazilli ilçe teşkilatı kapatıldı

Son dakika.. MHP Nazilli İlçe teşkilatı MYK kararıyla kapatıldı.. MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, kendisine protokolde yer verilmediği gerekçesiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir'i dövüp hastanelik etmiş, çirkin saldırıyı haber yapan gazetecileri de tehdit etmişti. Dün yaşanan olayın ardından bugün MHP Genel Merkezi, Aydın-Nazilli teşkilatını kapattığını açıkladı.

Takip Et

Son dakika.. MHP Aydın Nazilli İlçe teşkilatı, MYK kararıyla kapatıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 06/09/2017 tarihinde il başkanlığına ve Aydın Valiliğine bildirilmiştir" dedi. 

MHP Nazilli ilçe Teşkilatı , Kültür Müdürü dayak
MHP'li Zafer Keskin'in saldırısı sonucu yaralanan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir hastaneye kaldırılmıştı..

PROTOKOLDE KENDİSİNE YER AYRILMAYINCA DEHŞET SAÇMIŞTI

Aydın'ın Nazilli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinliklerinde, protokolde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin'e yer ayrılmaması yüzünden olay çıkmıştı. Zafer Keskin, Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir'e yumruk ve tekme atmış, baygınlık geçiren Demir, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin