Kilis ve Hatay'a 6 roket atıldı: 1 şehit 10 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kilis ve Hatay'a 6 roket atıldı: 1 şehit 10 yaralı

SON DAKİKA: Kilis ve Hatay'a roket yine atıldı.Kilis ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesine eş zamanlı olarak toplam 6 roket atıldı; roketli saldırılarda 1 kişi şehit oldu, 10 kişi yaralandı.

Takip Et

SON DAKİKA... KİLİS VE HATAY'A YİNE ROKETLER ATILDI.. GÜVENLİK GÜÇLERİ VE SAPLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ..

Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 3 roketin Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu 1 kişi şehit oldu, 5 kişi yaralandı. Terör örgütü mensuplarınca atılan roketler Fidanlık Mahallesi’nde eski sanayi bölgesi ile Adabucak Mahallesi’ne ve Kırıkhan-Reyhanlı karayolu kenarına düştü. Sanayi bölgesindeki bir iş yerine düşen roket nedeniyle 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri olay yerlerindeki incelemelerini sürdürüyor.

Kilis Roket 1 şehit 10 yaralı

Kilis'te Islahiye caddesinde Adnan Menderes parkı yakınına roket düştü. 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Hatay' ın Reyhanlı ilçesinde bir evin bahçesi ile  sanayi sitesine roket düştü. Olayda ölü yaralı olmadığı bildirildi.

Türk Silahlı  Kuvvetleri'ne bağlı Fırtına Obüsleri, roketlerin atıldığı bölgeleri top atışlarıyla vuruyor...

2 adet roket atıldığı ve boş alana düştüğü belirtiliyor. Saldırı nedeniyle can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı belirtiliyor. 

Roketlerin atılmasının ardından, atıldığı bölgelere TSK obüslerle misliyle karşılık veriyor. 

Dün de Kilis'e atılan bir roket, bir restorana düşmüştü. Olayda 4 kişinin yaralandığı açıklanmıştı. 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin