Son dakika: Kılıçdaroğlu: Ben iyiyim, 1 şehidimiz var. Çok üzgünüz.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Kılıçdaroğlu: Ben iyiyim, 1 şehidimiz var. Çok üzgünüz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Şu anda güvenlik bir bölgedeyiz, Sağlığımız yerinde, kimse merak etmesin, endişelenmesin, açıklaması yapmıştı, Kemal Kılıçdaroğlu Kanal A televizyonu canlı yayınında, 1 askerimiz şehit olduğunu öğrendim, çok üzgünüz dedi..

Takip Et

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Artvin’deki saldırı sonrası CNN Türk’e bağlandı.  Saldırıyı anlatan CHP lideri “Şu anda güvenlikli bir bölgedeyiz, sorunumuz yok. Sağlığım iyi merak etmeyin” dedi. Kılıçdaroğlu bu kez Kanal A canlı yayınını telefonla arayıp 1 askerimiz şehit olduğunu söyledi..

 Artvin'deki CHP konvoyuna yönelik saldırının ardından ilk açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu "Sağlığımız yerinde, kimse merak etmesin, endişelenmesin" dedi. 

Kılıçdaroğlu Silahlı saldırı anları

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Şu anda benim açımdan bir sorun yok. Çatışma bölgesinden güvenlik güçleri çıkardılar. Çatışmanın olduğu bir alanda olumsuz bir tablo yaşadık. Güvenlik güçleri önlem alıp bizi o alandan çıkardılar. Benim açımdan sorun yok umarım güvenlik güçleri açısından da bir sorun olmaz" dedi.

1 ASKERİMİZ ŞEHİT ÜZGÜNÜM

CHP Genel Başkanı çatışma bölgesinden çıktık. Bir şehidimiz var. Çok üzgünüz. Kaymakam Beyin odasındayım. İçişleri Bakanı bir helikopter göndereceğini ifade etti, bekliyoruz.

Yolumuzun kesildiği ifade edildi. Araçlar durdu. Ateşler açıldı. Biz silah seslerini duyduk. Orada uzun süre kalamayacağımız söylendi. Zırhlı araçlarla Şavşat'a geri döndük.

Biz ülkemizi seviyoruz. Bu tür terör eylemleri bizi yıldırmaz. Bu kararlılığı göstereceğiz.

Efkan Ala'nın teşekkürüne ilişkin, sağolsunlar beni aradılar. Sizin aracılığınız ile Cumhurbaşkanımıza Başbakanamıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin