Kahramanmaraş'ta uçak düştü haberi asılsız çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kahramanmaraş'ta uçak düştü haberi asılsız çıktı

Kahramanmaraş'ta keşif uçağı düştü ihbarı asılsız çıktı, ancak uçağın düştüğü iddia edilen bölgede 5 metre çapında bir alanın yanmış olması kafa karıştırdı.. Kahramanmaraş Vali Vekili Ömer Adar, kentte uçak düştüğü yönündeki iddialara ilişkin, "İhbar asılsız çıktı. Ağaç yanması olayı söz konusu. Bölge halkı, yangını o şekilde yorumlamış." dedi.

Takip Et

Kahramanmaraş Vali Vekili Ömer Adar, kentte uçak düştüğü yönündeki iddialara ilişkin, "İhbar asılsız çıktı. Ağaç yanması olayı söz konusu. Bölge halkı, yangını o şekilde yorumlamış." dedi. Adar, yaptığı açıklamada, gün içerisinde kent merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Tekir Mahallesi yakınlarında "uçak düştü" şeklindeki iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AĞAÇ YANMASI OLAYI SÖZ KONUSU

Vali vekili açıklamasınının devamında; Ekiplerin bölgedeki araştırmalarını tamamladığını ifade eden Adar, şöyle konuştu:  "İhbar asılsız çıktı. Ağaç yanması olayı söz konusu. Bölge halkı, yangını o şekilde yorumlamış. İhbar yapıldıktan sonra ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Ama iddiaya ilişkin herhangi birşey çıkmadı. Söz konusu bölgedeki yanan ağacı da çobanlar yakmış. Ekiplerimiz de yanan ağacın bulunduğu bölgeye ulaştılar. Teyidini sağladık. Dolayısıyla olay asılsız çıktı, normale dönüyoruz." dedi..

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin