Son dakika: İstanbul AKOM, İBB ve Valilikten uyarı: Yağış şiddetlenecek


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: İstanbul AKOM, İBB ve Valilikten uyarı: Yağış şiddetlenecek

İstanbul için Valilik, AKOM ve İBB Başkanı Topbaş'tan son dakika yağış uyarısı geldi: Şiddetlenecek.. İstanbul sağanak yağmur yağışı ve sele teslim oldu. İstanbul Valiliği ve AKOM ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş öğleden sonra daha fazla yağmur yağacağı uyarısında bulundu.. Topbaş, "Bazı bölgeler boşaltılıyor. Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek" dedi.

Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için uyarıların ardından, İstanbul’da şiddetli yağış etkili oldu.

Sağanak yağış nedeniyle caddeleri su bastı, trafik kilitlendi. 

Aşırı yağışın ardından Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa Yönü olumsuz hava koşulları nedeniyle geçici süreyle trafiğe kapatıldı.

Şehirde birçok kavşak ve viyadük sular altında kalırken, aşırı yağış nedeniyle trafikte seyretmeye çalışan bazı metrobüslerin içine su doldu, kimi metro, metrobüs, duraklarını su bastı.

İstanbul Sağanak Hava Yağışı bekleniyor hava durumu

İSTANBUL VALİLİĞİ: YAĞIŞ DAHA DA ŞİDDETLENECEK

İstanbul Valisi Vasip Şahin: Yaşanan sıkıntılara ekipler müdahale ediyor. Ciddi sıkıntı yaşanan bölgemiz yok gibi. Birkaç noktada çalışmalar yoğunlaştı. Bazı altgeçitlerde fiziki yapı ve aşırı yağış nedeniyle su birikmeleri oldu. Ekipler bu noktalara hızla müdahale ediyor. trafik akışının düzenlenmesi için ekipler görev başında. Trafiğin rahat akışı için çalışılıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, yağış akşama kadar devam edecek, trafiğe zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla çıkmamaları ve toplu taşıma araçlarını kullanmaları. Bu uzun yıllardır yaşanmayan ölçüde bir yağış. Bunları inşallah hızla telafi edeceğiz. 

Saat 14.00'ten sonra yeniden bir yağış bekleniyor. Yağışın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

İstanbul Sağanak Hava Yağışı bekleniyor hava durumu

KADİR TOPBAŞ DA UYARDI: ÖĞLEDEN SONRA ŞİDDETLENECEK

Metrekareye 65 kilogram yağışın düştüğü İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş  öğleden sonra yağışın şiddetlenmesinin beklendiğini belirterek “Bir saatte 65-110 kilogram yağış düştü.  Yağıştan ve selden etkilenen bölgeleri tahliye etmekteyiz. Öğleden sonra daha ciddi yağış gelecek” dedi.

İstanbul Yağmur Yağacak mı?

İstanbul sel ve yağmura teslim oldu. AKOM'dan son dakika uyarısı
18.07.2017

İstanbul sel ve yağmura teslim oldu. AKOM'dan son dakika uyarısı

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin