Karaman'da şehit ateşi: Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar şehit


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Karaman'da şehit ateşi: Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar şehit

Son dakika. Alçak bir saldırı sonrası Özel harekat Polisi 25 yaşındaki Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın şehit olduğu haberi alındı... Hakkari'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan polis memuru, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Ateşi bir kez daha Karaman'a düştü.. Baba ocağına düşen ateş yürekleri dağladı. Şahadet haberini alan amca Sami Dündar fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.. Dün yine bölücü terör örgütü PKK saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük, memleketi Karaman'da 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verilmişti. Son 48 saat içinde Karaman 2. şehit haberiyle karardı...

Takip Et

Hakkari merkeze bağlı Oğul köyü kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada Özel harekat polisi 25 yaşındaki Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın şehit oldu. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şehit Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar

KARAMAN’A BİR ŞEHİT ATEŞİ DAHA DÜŞTÜ

Karaman Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın şahadet haberini vermek için ailesinin oturduğu  Koçak Dede Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi’ndeki evine gitti. Felçli olduğu öğrenilen şehidin babası İdris Dündar’ın, dün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar’ın da hastanede olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Karaman Devlet Hastanesi’ne giden İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, baba yoğun bakımda olduğu için Dündar’ın şahadet haberini hastanedeki anne Şerife Dündar’a verdi. Haberini alan anne Şerife Dündar gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesi ambulansla evine getirildi.

Şehit polisin amcası Sami Dündar hastaneye kaldırıldı.
Acı haberi alınca fenalaşan şehidin amcası Sami Dündar hastaneye kaldırıldı.

Yeğeninin şehit haberini alınca fenalık geçiren amcası Sami Dündar da sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Özel Harekatçı Dündar’ın şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları taziye için eve gelirken, şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Hastaneye kaldırılan babasını ziyaret etmek için yarın Karaman’a izinli olarak geleceği ve bekar olduğu öğrenilen şehit polis memuru Dündar’ın 2’si kız 5 kardeşinin daha olduğu öğrenildi. Özel Harekatçı Dündar’ın yarın Karaman’da defnedilmesi bekleniyor.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz merkez Oğul köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında bir polis memuru yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

48 SAATE İKİNCİ ŞEHİT HABERİ

27.06.2017 Tarihinde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesine PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan sözleşmeli er 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük, memleketi Karamanda toprağa verildi.

Karaman Şehitleri Oğuzhan Küçük ve Özel Harekat Polisi

Cenaze töreninde oğlunun tabutunun başına gelen baba Alaaddin Küçük, "Ne mutlu ki bu bayrağın üzerinde bir damla kanımız oldu" diyerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.

Karaman'da Şehit Oğuzhan Küçük'ü 10 bin kişi uğurladı
Dün şehit olan Oğuzhan Küçük'ü Karaman'da 10 bin kişi son yolculuğuna uğurlamıştı. 

Baba Küçük, oğlunun şehit olduğu haberini verenlere de "Ben üzülmem buna. Ayıp olmasa güler oynarım. Silahım olsa, şu an 3 el havaya ateş ederim, ben de her zaman ülkem adına bu teröristlerle savaşmaya hazırım.." demişti.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin