Son dakika Haberi: Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika Haberi: Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti

Son dakika Haberi.. İstifası beklenen AK Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti. Şimdi gözler istifası beklenen bir diğer belediye başkanı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çevrildi..

Takip Et

Son dakika haberi! 
AK Parti'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti. 
Basın mensuplarına açıklama yapan Altepe şunları söyledi: 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe merkez Yıldırım ilçesine bağlı Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. Kulislere yansıyan bilgiye göre Altepe'nin istifası bekleniyordu ama Altepe istifa etmedi. Bu konuda hakkında hiç konuşmayan Altepe, Bursa'ya yapılan yatırımlardan bahsetti. 

İLGİLİ HABER

Konuşmasından satır başları:

Çok sevdiğimiz Bursalı hemşerilerimize hizmet etmek, Bursa'ya eser bırakmak konusunda gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu yaparken de herkesin ihtiyacını karşılamak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle bu konuda mahcup olmamak için en önemli konu bu. Tüm dedikodulardan kaçındık. Bunlara da dikkat ettik.

Bursa'ya yatıp kalkıp fikir aldık, kent konsesiyle el ele çalıştık. Tüm kurum kuruluşlarla da parti teşkilatlarımızla da örnek işbirliği sağladık. Güzel bursamıza eser kazandırdık. Tüm üllkelerde bir çok esere imza attık. Her girdiğimiz seçimden zaferle çıktı. 16 Nisan'da da yüzde 52.2 oy aldık. Allah'a şükür yolsuzluk, tembellik, istismarla anılmadık, suçlanmadık. Fakat son günlerde AK Parti'nin yeniden yapılanma adı altında bir eylem başlatıldı, dendi ki Bursa'da bunun içinde yer alıyor. Böyle bir teşkilat tecrübesi olan biri olarak, 39 yıllık görevimde hep hizmet, katkı işbirliği konusunda adımlar attım, kavgadan yana olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk. Parti liderimizle ters düşmeyeceğiz, kriz ortamı oluşturmayacağız. 

İLGİLİ HABER

Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Özellikle Bursa olarak güzel bir dönem geçiriyoruz. Türkiye'nin çehresi değişti. Bizler de yapılan çalışmalarla tarihe geçmiş oluyoruz. Bizleri destekleyen Bursa halkına karşı borcumuzu eda etmeye çalışıyoruz. Bursa her zaman öncü oldu. Bursamız gelişen Türkiye'nin de lokomotif şehri oldu, güzel bir vizyon koyduk. Bursa'nın yeşiline sahip çıktık, canlandırdık. Bu konuda buradaki dere ıslahımız, bu ıslahla birlikte diğer derelerdeki ıslahlar, yatırımlarla birlikte ovalarımız temizlendi. Artık Bursa'nın her yerinde denize girilebiliyor. Temiz hava için Türkiye'de bir çalışma başlattık. Gelir seviyesi düşük olan vatandaşlarımıza doğalgaz veriyoruz. Bursa bu konuda da örnek olsun. 

Tarihi eserler konusunda da Bursa örnek oldu. Tüm külliyeler ayağa kalktık. Yeraltında olan medreseler yerin üzerine çıkartıldı. İşte tüm bu bölgelerimizle birlikte Bursa'nın tamamı UNESCO Dünya Mirası listesine girdi. Spor alanında da hamleler yaptık. Diğer konumuz özellikle gençlerimiz, Türkiye'nin geleceği için gençlerimizin destek alması için okullarımızın eksiğini tamamladık. Her alanda bölgede dönüşüm var. Bursamızın ticaretinin gelişmesi, havaalanlarının açılması gibi konularda faaliyetlerimizi gösteriyoruz. 

Yerel yönetim artık her konuda çalışıyor. Burada da olduğu gibi en önemli çalışma; ulaşım. Özellikle bu konuda da bizim yatırımlarımızın en önemli kalemi ulaşıma gidiyor. Şimdi de artık yeraltından gidecek sistemlerin projelerini yapıyoruz. İnşallah hükümetimizin desteği ile birlikte metro çalışmaları başlatılmış olacak. Bursa büyüyor bizler de hizmetlerimizle oradaki problemleri çözmeyi sürdürüyoruz. 

Bu köprüyü yapmak da bize nasip oldu. Toplam 17,5 milyonluk açılış yaptık.

Yıldırım için ne yapsak az, çünkü bize en büyük desteği Yıldırım verdi. Hepsini programa koymuştuk. Ben burada destek olan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bursamız için hayırlı olsun diliyorum. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin