Son Dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sesleri


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son Dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sesleri

Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferinde topu teknik direktör Advocaat'a attı. Aatıf ve Ekici transferi de alternatifler arasında.. Son sözü teknik direktör Advocaat söyleyecek

Takip Et

Fenerbahçe ocak ayı transfer bütçesini belirlemek için takımdan ayrılacakların durumunu bekliyor.

UEFA’nın belirlediği finansal fair play kriterlerine uygulamak zorunda olan sarı lacivertlilerde advocaatın istediği takviyeleri yerine getirmek isteyen yönetim ilk etapta kiralık oyuncuları gündemine aldı.

Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen oyuncuların Ocak ayında uygun şartlarda ayrılmasıyla elde edilecek bonservis bedelleriyle transfer yapabilecek. İlk olarak on numara transferini düşünen fenerbahçe, Ben Arfa konusunda oyuncuyu ikna edebilmiş değil. Milan da forma giyen Sosa ile de kiralık olarak ilgilenilmesine rağmen Milan’ın kiralama formulüne karşı olduğu öğrenildi.

Lig TV’nin haberine göre, Trabzonspor’un takas olarak teklif ettiği Mehmet Ekici konusunda da bekleme kararı alan sarı lacivertiler bu transferde tok alıcı pozisyonunu koruyor.  Karadeniz ekibinin sarı laciverttlilerden Fernandao’yu istediği ancak Brezilyalı oyuncunun sakatlık dönüşü sergildiği performans ile Advocaat’ın gözüne girdiği öğrenildi.

Mehmer Ekici’ye karşı Aatıf takası formulünü de düşünülürken bu konuda son karar Advocaat’a bırakıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin