Son dakika: Benzine 13 Kuruş Zam Yapıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Benzine 13 Kuruş Zam Yapıldı

Son dakika.. Benzin fiyatlarında bir güncelleme yapıldı!.. Benzine bir zam daha geldi... Benzinin litre fiyatı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 13 kuruş zamlandı. İki haftada benzine, farklı oranlarda 3 defa yapılan zam 34 kuruşu buldu.

Takip Et

BENZİNE BİR ZAM DAHA GELDİ: MİKTARI 13 KURUŞ..

Son dakika bilgisine göre zam bu geceden itibaren geçerli olacak ve zam tutarı 13 kuruş olarak belirlendi. Öte yandan motorine de zam geleceği öğrenildi.. 

Rafineri çıkış fiyatlarında yaşanan artış vatandaşın cebine yansıdı, benzine yine zam yapıldı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, “Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 9 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir.” ifadeleri kullanıldı.
Yapılan son zamların yürürlüğe girmesinden itibaren İstanbul’da benzinin litre fiyatı 5.50 TL’den 5.63 TL yükselecek. Ankara’da 5.54 TL olan benzinin litre fiyatı 5.67’ye, İzmir’de ise 5.50 TL olan benzinin litre fiyatı 5.63 TL’ye satılacak.

İLGİLİ HABER

İKİ HAFTADA 15 TL

Benzine 25 Ekim’de 9 kuruş, 30 Ekim’de 12 kuruş, 8 Kasım’da 13 kuruşluk zam gelmişti. Özetle son iki haftada benzine 34 kuruş zam yapıldı. 45 litrelik depoya sahip bir aracın deposu iki hafta öncesine göre 15 TL daha pahalıya doluyor.

MOTORİNE DE ZAM BEKLENİYOR

Dizel motorlu aracı olan sürücülere de her an kötü haber gelebilir. Benzine gelen bu zamların ardından motorine de cuma ya da cumartesi günü 12 kuruş zam gelebileceği haberleri gündeme düştü.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin