Son dakika: Antalya Ticaret Odası’nda büyük patlama


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Antalya Ticaret Odası’nda büyük patlama

Son dakika, Antalya Ticaret Odası'nın otoparkında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama park halindeki bir aracın infilak etmesi neden oldu.. CNN Türk'te canlı yayında patlama ilişkin açıklamalar yapan Menderes Türel ve Ticaret Odası Başkanı, patlamada maddi hasar dışında ciddi bir yaralanma ve hayatını kaybeden vatandaşımızın olmadığı yönde.. Bir görgü tanığı ise, Herkes kanlar içindeydi. Çok korkunçtu.. Patlamanın gürültüsü şehir merkezinde de duyuldu, Olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik birimleri sevk edildi.. Antalya'da patlamayla ilgili son dakika gelişmeleri..

Takip Et

Bir aracın tamamen yandığı 4 aracın da hasar gördüğü patlamada hafif yaralananlar oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Ağır yaralı yok. Kaza da olabilir" dedi.

Antalya’da Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) otoparkında saat 08.50 sıralarında patlama meydana geldi.

Antalya Patlama Haberi

Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine çok sayıda, ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu. Patlamanın binanın otoparkında meydana geldiği bildiriliyor.Son dakika: Antalya Ticaret Odası’nda büyük patlama

İKİNCİ BİR PATLAMA İHTİMALİ

İkinci bir patlama ihtimaline karşın polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. DHA muhabiri Hasan Demirbaş “4 araç hasar görmüş, birisi ise tamamen parçalanmış. Yaralılar var ancak gördüğüm kadarıyla ağır yaralı yok” dedi.

Antalya Patlama

CnnTürk canlı yayınına bağlanan ve olayın şokunu yaşadığı gözlenen bir görgü tanığı ise “Şiddetli bir patlama oldu. Herkes kanlar içindeydi. Çok korkunçtu” diye konuştu.Son dakika: Antalya Ticaret Odası’nda büyük patlama

HEMEN YANINDA AKARYAKIT İSTASYONU VAR

Patlamanın meydana geldiği ATSO birasının hemen yanında bir akaryakıt istasyonu bulunuyor.

Son dakika: Antalya Ticaret Odası’nda büyük patlama

TOPLANTI VARDI

Patlamanın meydana geldiği ATSO binasında bugün öğleden sonra meclis toplantısı olduğu, toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katılacağı öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin