Şok: Dilipak, Mehdi'nin geliş tarihini ve eşkalini verdi. Üstelik İstanbul'a iniyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şok: Dilipak, Mehdi'nin geliş tarihini ve eşkalini verdi. Üstelik İstanbul'a iniyor!

Akit yazarı Dilipak'tan şoke eden iddialar.. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, yakın zamanda bir Şii-Sünni çatışması yaşanacağını öne sürdü. Dilipak'a göre Amerikano Mehdi Mekke, Kudüs, Şam, Hatay ve son olarak İstanbul güzergahını izleyecek. Dilipak'ın açıklaması sosyal medyada bir 'darbe girişimi iması' olarak algılandı.. FETÖ'cü hainlerin, 'Gülen'in Mehdi olduğuna' inandıklarına dair ifadeleri 15 Temmuz darbe girişimi iddianamelerine de yansımıştı..

Takip Et

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan "Amerikano Mehdi" ve Darbe girişimi iddiası. Üstelik tarih de verdi.. Mekke üzerinden İstanbul'a inecekmiş!

DİLİPAK: Şİİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI 30 AĞUSTOS

Yeni Akit yazarı Dilipak, yakın zamanda bir Şii-Sünni çatışması yaşanacağını iddia etti. 

Dilipak, "Bu bugünden yarına olacak bir olay değil. Hac mevsimini beklemek gerekecek. Yani 30 Ağustos" diye yazdı.

Dilipak'ın 'Bu gidiş nereye!' başlığıyla yayınlanan yazısı şöyle:

'AMERİKANO BİR MEHDİ'

"Asıl demem şu ki, büyük fitneye hazır olun! 'Amerikano bir Mehdi' her an zuhur edebilir.. Yani bir Şii-Sünni çatışmasına hazır olun. Şii, Sünni ve Selefi savaşı!"

"30 AĞUSTOS'U BEKLEYECEĞİZ"

"Gelecek 'Amerikano Mehdi', 'Arap asıllı bir Türk' olacaktı! Bu senaryo değişmiş de olabilir elbette. Ama Mehdi'nin harekat güzergahı Mekke-i Mükerreme, Kudüs, Şam, Hatay ve İstanbul. Bu bugünden yarına olacak bir olay değil. Hac mevsimini beklemek gerekecek. Yani 30 Ağustos."

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin