Siirt hain saldırı: Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Siirt hain saldırı: Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 yaralı

Siirt'in Eruh İlçesi kırsalında güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada hainlerin açtığı ilk ateşte Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 asker de yaralandı

Takip Et

Eruh İlçesi'nin Çırav Dağı bölgesindeki operasyon yapan güvenlik güçleri akşam saatlerinde Akmeşe Mevkii'nde bir grup teröristle karşılaştı ve çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, helikopterle Siirt'e getirilerek Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Açılan ilk ateşte Uzman Çavuş Ferhat Gözen şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, gönderilen helikopterle Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye takviye ekipler sevkedilerek, teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon devam ediyor..

Şehit Uzman Çavuş Ferhat Gözen

Şehit Uzman Çavuş Gözen'in sosyal medyada paylaştığı son mesajı yürek burktu: "Arkamızdan ağlayacak kimsemiz olmasa bizim için savaş gerçekten düğündür."

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ GÖZEN'İN BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ


Uzman çavuş Ferhat Gözen'in şehit haberi, askeri yetkililer tarafından Perilikaya Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Haberle şehidin annesi Asiye ve babası Mehmet Gözen gözyaşlarına boğuldu. Çifti, askerler ve komşuları teselli etmeye çalıştı. 2 yıl önce vatani görevini tamamlayan, 10 ay önce de uzman çavuş olarak göreve başlayan şehit Ferhat Gözen'in sosyal medyada, 'Arkamızdan ağlayacak kimsemiz olmasa bizim için savaş gerçekten düğündür. Lakin annemizi babamızı sevdiklerimizi düşünüp duruyoruz' paylaşımı yaptığı görüldü.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin