Madende göçük, 13 işçi göçük altında, 4 işçinin cesedine ulaşıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Madende göçük, 13 işçi göçük altında, 4 işçinin cesedine ulaşıldı

Siirt'te bir bakır madeninde saat 20.30 sularında göçük meydana geldi.. İlk bilgilere göre iş makineleri ve çok sayıda işçinin göçük altında kaldığı belirtildi.. Siirt'in Şirvan ilçesin bakır madeninde meydana gelen heyelanda 16 işçi, 8 kamyon ve 3 iş makinası göçük altında kaldı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamanı yitirdi. göçük altında kalan 13 işçi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor..

Takip Et

4 İŞÇİNİN CESEDİNE ULAŞILDI..

Son dakika bilgilerine göre 4 işçinin cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Göçük altında kalan 13 işçinin kurtarılması için ise çalışmalar devam ediyor.

Saat 23.25 sıralarında göçük altından 3 işçinin cesedinin çıkarıldığı öğrenildi. Yağan yağmurun etkisiyle yer yer toprak kaymalarının devem ettiği belirtiliyor..

İlk belirlemelere göre bazı iş makinalarının çalışanlarla birlikte enkaz altında kaldığı belirtildi. Siirt merkez ve Şirvan’dan çok sayıda ambulans ve arama kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Siirt Maden Göçük

Öte yandan Anadolu Ajansı ve TRT Haber, göçük altında 25 işçinin kaldırğını duyurduğu, TRT'ninhaberine göre 25 kamyon içinde işçilerle birlikte göçük altında kaldı..

'14 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA' İDDİASI

DHA Diyarbakır Şefi Ferit Aslan, CNN TÜRK canlı yayınında göçük altında 15 işçinin kaldığını belirtirken, bir diğer iddiaya göre olay yerinde olan bir milletvekili Twitter üzerinden açıklama yaparak "14 kişi göçük altında kaldığı bilgisine ulaştık. Bir yaralı kurtarıldı" dedi.

Ayrıntılar gelecek..

Madende göçük, 13 işçi göçük altında, 4 işçinin cesedine ulaşıldıMadende göçük, 13 işçi göçük altında, 4 işçinin cesedine ulaşıldıMadende göçük, 13 işçi göçük altında, 4 işçinin cesedine ulaşıldı Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin