Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın 3 gün önce Erdoğan ile görüşmüştü!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın 3 gün önce Erdoğan ile görüşmüştü!

Şırnak'taki helikopter faciasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın, Şırnak'taki Kato Dağı'nda devam eden PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü bölgeyi ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu karşılayan isimdi. Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşüp operasyon hakkında bilgiler aktarmıştı..

Takip Et

Kato Dağı'nda süren operasyonlar kapsamında bölgeyi ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler  ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ile 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın karşılamıştı.

ŞEHİT TÜMGENERAL AYDIN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Bakan Soylu, daha sonra telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yürütülen operasyon faaliyetleri hakkında bilgi vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tümgeneral Aydın ile de görüşmüştü.

İLGİLİ HABER

ŞEHİT TÜMGENERAL AYDOĞAN AYDIN: ANKARA VE İSTANBUL'DAKİ TERÖRÜN BELİNİN KIRILMASINDA DA ETKİ YAPACAKTIR

Tümgeneral Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a terör örgütü PKK'nın yıllardır yığınak yaptığı bölgeye operasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları iletmişti:

"Terörle mücadele tarihinin erişemediği miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu. Önümüzdeki günlerde bu mağara sayılarında artış olacak. Yine bu bölgede teçhizatların bulunmuş olması Türkiye genelindeki terörle mücadeleye katkı sağlayacaktır. Buranın temizlenmesi Ankara ve İstanbul'da terörün belinin kırılmasında da etki yapacaktır." 

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin