Şam'da canlı bombalı saldırı: Çok sayıda sivil öldü onlarca yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şam'da canlı bombalı saldırı: Çok sayıda sivil öldü onlarca yaralı

Son dakika haberi... Dünya kanlı, korkunç bir günü yaşıyor.. Las Vegas'ta 50'den fazla kişinin ölümü 400 kişinin de yaralandığı terör saldırısı, Yine ABD'de Kansas'ta silahlı saldırı sonucu 3 ölü, Fransa'nın Mulhouse kentinde 3'ü Türk 5 kişinin yanarak öldüğü kundaklama yangın olayı ve akşam saatlerinde bir terör saldırısı da Suriye'den geldi.. Şam'ın Meydan semtinde polis karakoluna 'iki canlı bombalı' bir saldırı düzenlendi.. Saldırıda ilk bilgilere göre 17 sivil hayatını kaybetti

Takip Et

Son dakiak haberi... Suriye Arap Haber Ajansı'nın (SANA) haberine göre Şam'ın Meydan semtinde polis karakoluna bombalı saldırı gerçekleşti.
Habere göre, iki intihar bombacısından oluşan terör grubunun bugün öğleden sonra başkent Şam’ın Meydan Semtindeki Polis Karakoluna bombalı saldırıda bulunmaları sonucunda çok sayıda polis ve sivil hayatını kaybetti.
Olay yerine saha ziyaretinde bulunan İçişleri Bakanı Muhammed el Şear yaptığı açıklamada; intihar eylemcisi bir teröristin polis karakolu kapısında kendini havaya uçurmasının ardından binanın birinci katına çıkan ikinci bir intihar eylemcisi öldürüldü.

Suriye Şam Bombalı saldırı

SİVİL VE POLİS 17 KİŞİ ÖLDÜ

Siviller ve polislerden oluşan 17 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, intihar saldırılarının Temmuz ayından bu yana Şam’da yapılan ilk saldırı olduğu belirtildi.

Suriye Şam Bombalı saldırı

İçişleri Bakanı Mohammad al-Shaar, saldırıda al- Midan mahallesindeki polis karakolunun hedef alındığını ve saldırganların polis memurlarıyla çatışmaya girdiğini belirtti. Shaar, bir intihar bombacının polis karakolunun ana girişinde, diğer saldırganın ise karakolun 1. katında kendini patlattığını ifade etti.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin