Yıldız futbolcu Morata sevgilisine bakın nasıl evlilik teklifi yaptı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Yıldız futbolcu Morata sevgilisine bakın nasıl evlilik teklifi yaptı

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Alvaro Morata, sevgilisi ile birlikte gittiği sihirbazlık gösterisinde oldukça cesur bir evlenme teklifinde bulundu. İşte Morata'nın kız arkadaşına alkışlar eşliğinde yaptığı o evlilik teklifi.

Takip Et

Real Madrid’in yıldızlarından Alvaro Morata, yeşil sahalarda olduğu kadar özel hayatında da yaratıcı olduğunu gözler önüne serdi. Kız arkadaşı Alice Campello ile birlikte Madrid’de El Mago Pop adlı sihirbazlık gösterisine giden Morata, oldukça cesur sayılabilecek bir harekete imza attı. Sevgilisine sihirbazın da dahil olduğu bir kurgu ile evlilik teklif eden Morata, kız arkadaşının ‘Evet’ demesi ile rahat bir nefes aldı.

Morata’nın kurguladığı plana gelince; Yıldız golcü ile gösteri öncesi anlaşan sihirbaz, Morata’nın sevgilisini sahneye davet etti. ‘Bu hayatında görüp görebileceğin en muhteşem sihir oyunu olacak’ diyerek beklentileri yükselten sihirbaz, herkesin meraklanmasını sağladı. Morata’nın sevgilisini seyircilerin oturduğu bölümün ters tarafına çeviren sihirbaz, yıldız futbolcunun hazırlanması için zaman kazandı. Daha sonra arkasına dönen Alice Campello, Morata’nın dizlerinin üzerine çökerek ettiği evlilik teklifi ile şaşkına döndü. Ne diyeceğini bilemeyen Campello, şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra İspanyol forvetin teklifini kabul etti.

 

 

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Euro 2016 şampiyonu olan Cristiano Ronaldo, 2015 yılındaki gelirlerini açıkladı.

Morata da sevgilisi ile el ele tutuştuğu ve nişan yüzüklerinin takılı olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından “Evet dedi! Evleniyoruz! Seni seviyorum!” sözleri ile takipçileri ile paylaştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin