PKK Barzani'ye suikast ve Irak topraklarına saldırı hazırlığında


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
PKK Barzani'ye suikast ve Irak topraklarına saldırı hazırlığında

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, "PKK 40 köyü işgal etti" açıklaması yapan Barzani'nin bölücü terör örgütü PKK'nın 1 numaralı hedefi haline geldiğini, kısa zaman içinde Barzani ve Irak Kürdistan özerk bölgesine PKK'nın "askeri darbe" benzeri büyük bir saldırı yapacağını iddia etti. Yarar'ın açıklaması sonrası, PKK'nın yakında zamanda Mesud Barzani'ye bir suikast düzenleyeceği şekliden yorumlandı

Takip Et

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, katıldığı bir televizyon programında, Mesud Barzani'nin 40 köyünün PKK işgali altında olduğunu söyledi, Bölücü terör örgütü PKK ile mücadele sırasında da Mesud Barzani'nin 3 bin peşmergesinin öldüğünü söyledi.

"Barzani PKK'nın 1 numaralı hedefindedir" diyen Yarar ayrıca, PKK'nın Barzani'ye karşı bir ayaklanma ve darbe hazırlığı içinde olduğunu vurguladı. 

KÖŞEYE SIKIŞAN SALİH MÜSLİM BARZANİ'DEN YARDIM İSTEDİ

Barzani PKK'nın hedefi ve tehdidi altındayken yine köşeye sıkılan bir diğer isim olan Terör örgütü elebaşı Salih Müslim'in daha önce hedef aldığı Barzani'den yardım istemesi oldu de gündem oldu. Müslim, "Türkiye Suriye'ye kasıtlı girdi. Türkiye'nin amacı sınırlarını genişletmek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük baskısı altındayız. Irak Özerk Kürdistan Bölgesi Hükümeti'nin bize yardım etmesini umuyoruz" dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin