Otele köpeğini getirmek isteyen adama otel müdüründen net cevap


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Otele köpeğini getirmek isteyen adama otel müdüründen net cevap

Son günlerde sosyal medyada en çok paylaşılıp beğenilen olaylar asında yer alan "tatilcinin otel müdürüne köpeği için mektup" olayı ne kadar gerçek olduğu tam olarak bilinmese de, okuyan insanlar üzerinde bıraktığı etki ve duygu onu gerçek hale getirmeye yetiyor.

Takip Et

Tatil planları yapan ama evinin bir bireyi olan köpeğinden ayrılamayacağını, köpeğinin de  evde onlarsız yapamayacağını düşünen bir adam,  Midwest adlı küçük yerleşim birimindeki mütevazı bir otele köpeğini getirip getiremeyeceğini soran bir elektronik posta attı.

İşte yazdığı mesaj:

"Değerli Otel Müdürü,

Köpeğim en iyi arkadaşım ve yıllardır hep yanımda. Otelinizde kalmak istiyorum ve eğer köpeğimi yanımda getirebilirsem harika olacak."

Otel müdürü ise hemen şöyle bir yanıt verdi:

“Yıllardır bu oteli işletiyorum. Hiçbir zaman bir köpeğin havlu, çarşaf veya tablo çaldığına tanık olmadım. Hiçbir zaman gecenin köründe otele sarhoş olarak gelen bir köpekle ilgilenmek zorunda kalmadım. Yine hiçbir zaman ödeme yapmadan otelden kaçan bir köpek görmedim. Köpeğiniz tabii ki de otelimizde kalabilir. Eğer köpeğiniz de onaylarsa siz de otelde kalabilirsiniz.”

Size bir hayvansever iseniz, otel müdürünün takdire şayen bu muhteşem cevabını paylaşıp yayarak, dostlarımızın sevenlerinin sayısını arttırmaya yardımcı olabilirsiniz

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin