Nişanlısının gözleri önünde pompalıyla öldürüldü!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Nişanlısının gözleri önünde pompalıyla öldürüldü!

Bayram günü kanlı hesaplaşma.. Daha önce işyerini kurşunlayan oto galeri sahibini nişanlısının gözü önünde pompalı tüfekle öldürdü.. Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde oto galerisi bulanan 25 yaşındaki Barış Kösa, nişanlısı ile bayram ziyaretine giderken tartıştığı 26 yaşındaki Ali A.’nın pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaşamını yitirdi. 5 gün sonra dünya evine girecekleri öğrenilen ve saldırıdan yara almadan kurtulan Barış Kösa’nın nişanlısı 23 yaşındaki E.A. sinir krizi geçirirken, Ali A. polise teslim oldu.

Takip Et

Olay, Mustafakemalpaşa İlçesi'nin Yalıntaş Caddesi'nde meydana geldi. İlçede oto alım satım işleri yapan Barış Kösa, 5 gün sonra düğün yapacağı nişanlısı E.A. ile yola çıktı. İddiaya göre Barış Kösa, Yalıntaş Caddesi üzerinde karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan Ali A. ile tartışmaya başladı. Barış Kösa yanında nişanlısının olduğunu söyleyerek otomobiline binip olay yerinden uzaklaşmak istedi.

Barış Köse Cinayeti Bursa

Ancak Ali A. yanında bulunan pompalı tüfekle Barış Kösa'nın otomobiline ateş açtı. Ali A.'nın 7 kez ateşlediği tüfekten çıkan kurşunlara hedef olan Barış Kösa, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Hareket halindeki otomobil ise bir kahveye çarparak durabildi. Otomobilde bulunan ve olaydan yara almadan kurtulan Barış Kösa'nın nişanlısı E.A. ise sinir krizi geçirdi.

Barış Köse Bursa Oto galeri cinayeti

Şüpheli Ali A., polis tarafından yakalanıp gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

KATİL ZANLISININ İŞYERİNİ KURŞULAMIŞ

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, bayram ziyaretine giderken otomobiline pompalı tüfekle ateş açılarak öldürülen 25 yaşındaki Barış Kösa'nın, geçen 9 Eylül günü şüpheli Ali A.'nın işyerini kurşunladığı ileri sürüldü.

Polis tarafından cinayet sonrası evine düzenlenen operasyonda yakalanan Ali A. ve ölen Barış Kösa'nın çok sayıda suç kaydı bulunduğu da belirtiildi.  DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin