Naomi Campbell'in paylaştığı video 'YogArtık' dedirtiyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Naomi Campbell'in paylaştığı video 'YogArtık' dedirtiyor

Dünyaca ünlü top model Naomi Campbell sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hayranlarına yok artık dedirtti. Campbell'in yoga videosu ilerleyen yaşına rağmen ne kadar formda olduğunu ve fiziğinin ne kadar düzgün olduğunu gösterdi. Campbell'in bacaklarının uzunluğu ise hayranlarının diline dolandı.. Bir takipçinin "kamerayı ters tutmuş bu bir montaj olsa gerek" şeklindeki ifadesi dikkat çekti..

Takip Et

Londra doğumlu model Naomi Campbell 47 yaşında olmasına rağmen fit bir vücuda sahip. Etkin olduğu yıllarda podyum üzerinde fırtınalar estiren Campbell şimdilerde eskisi kadar olmasa da hatırı sayılır firmaların davetlerine katılıyor ve podyumda boy gösteriyor. Durum böyle olunca da fit bir vücuda sahip olmak önem taşıyor.

Naomi Campbell’in fiziğini korumak adına başvurduğu yöntemlerden biri de yoga… Ülkemizde de pek çok ünlü ismin de yaptığı yoga egzersizlerini yapan Campbell, bu çalışmalarından birini sosyal medya hesabına yüklediği bir videoyla paylaştı. Naomi Campbell’in zor hareketlerin hakkından kolayca gelmesi de dikkat çekti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin