Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın Mersin'deki evinde yas


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın Mersin'deki evinde yas

Şehit ateşi baba ocağına kor gibi düştü.. Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mustafa Sarı'nın Mersin'deki baba evine ateş düştü.

Takip Et

Uzman Çavuş Mustafa Sarı’nı şehit olduğu haberi, merkez Toroslar İlçesi Güneykent Mahallesi, 94038 Sokak Gülüm Apartmanı'nda oturan ailesine ulaştı. Acı haberi şehidin ailesine Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı MHP'li Hamit Tuna, Toroslar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mahmut Eryiğit, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Til ve askeri yetkililer verdi. Gözyaşlarına boğulan baba Yahya Sarı ve anne Beyhan Sarı'yı protokol üyeleri ile yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit evinin bulunduğu apartman ve bahçesine Türk bayrakları asıldı.

Güçlükle konuşan şehit babası Yahya Sarı, "Bu ateşi düşürenlerin hepsini Allah'a havale ediyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun" dedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın 3 kız ve 1 erkek kardeşi olduğu, erkek kardeşinin İstanbul'da vatani görevini yaptığı öğrenildi.

DHA
Son dakika: 3 Kahraman askerimiz şehit.
31.05.2017

Son dakika: 3 Kahraman askerimiz şehit.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin