Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: En az 8 ölü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: En az 8 ölü

Meksika'nın Playa del Carmen kentinde düzenlenen bir festival süresinde gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda da yaralı olduğu belirtiliyor.

Takip Et

Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Olayın BPM festivali kapsamında Blue Parrot isimli eğlence mekanında meydana geldiği bildirildi. Festival yetkilileri tüm etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Olayı İskoç DJ Jackmaster, sosyal medyadan duyurdu. Resmi Twitter hesabından attığı tweet’te, “Playa Del Carmen’de birinin kulübe girerek ateş açtığını” ifade etti.

DJ Jackmaster, olayda 4-5 kişinin öldüğünü belirtirken, insanlara otellerinden çıkmama çağrısında bulundu.

Blue Parrot’ta gece kulübü güvenliğinin de aralarında bulunduğu 8 kişinin öldüğü öne sürüldü.

Yerel EMAC televizyonu, olayın bölgedeki uyuşturucu çeteleriyle bağlantılı olduğunu duyurdu.Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: En az 8 ölü

İstanbul Ortaköy’de bulunan ünlü gece kulübü Reina’da yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmişti.

6-15 Ocak tarihleri arasında düzenlenen festival, Meksika'nın en popüler etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Festivalde bu sene 365 sanatçı sahne almış, katılımcı sayısı 80 bine kadar ulaşmıştı.

Polis saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin