Mehmetçikleri otobüse almayan hainin cezası belli oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Mehmetçikleri otobüse almayan hainin cezası belli oldu!

Kahraman Mehmetçikleri devletin otobüsüne almayan, devletin maaşlı elemanı İETT otobüsü şoförünün cezası belli oldu.. Şoförünün duyarsızlığına gelen tepkiler çığ gibi büyünce yetkililer bir adım attı ve şoförle ilgili karar çıktı.

Takip Et

İstanbul Hasdal’daki kışladan bayramda aileleriyle görüşmek için çarşı iznine çıkan askerleri İstanbulkartları olmadığı için otobüse almayan şoför hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Sözcü Gazetesi'nin gündeme getirdiği skandal görüntülerde şoför, durakta kart alacak yer olmadığından, askeri kimliklerini göstererek belediyenin aracına binmek isteyen Mehmetçiklere, “Gidin minibüse binin, almam sizi” şeklinde tepki göstermişti. Bayram dolayısıyla evci iznine çıkan askerler, “48 Göktürk-Mecidiyeköy” hattındaki belediye otobüsüne binerek ailelerinin yanına gitmek istemiş, her zaman o duraktan kolaylıkla otobüse binebilen Mehmetçik bu kez şoför tarafından engellenmişti.

TEPKİLER GELİNCE UZAKLAŞTIRMA ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'yı arayıp şikayetçi olan yolcular haklı tepkilerinin karşılığını aldı. Dosyası İETT Genel Müdürlüğü’ne yollanan şoförle ilgili son kararı İETT Genel Müdürlüğü verecek.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin