Manisa'da köpeği ağaca asıp tecavüz ettiler ve öldürdüler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Manisa'da köpeği ağaca asıp tecavüz ettiler ve öldürdüler

Canavar ruhlu insanlar korkunç yüzünü bu kez Manisa'da gösterdi. Manisa'nın Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde ağaca asılı köpek ölüsü bulundu. Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler, zavallı köpeği ağaca bağlayıp tecavüz ettikten sonra işkenceyle öldürmüşler. dedi.. Hayvanseverleri ayağa kaldıran vahşet kan dondurdu..

Takip Et

Manisa'da dün gece yarısı Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde ağaçlık alanda ağaca asılmış köpekcesedini görenler, Yunusemre Belediyesi zabıta ekiplerine ve polise haber verdi. Köpeğin ölüsü zabıta ekipleri tarafından asıldığı yerden indirildi. Yapılan ilk incelemede köpeğin boğularak öldüğü tespit edilirken, köpeğin aynı zamanda tecavüze de uğradığı sanılıyor..

Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler, köpeğe tecavüz edildiğini düşündüklerini söyledi. Erbirliler şöyle dedi:

Manisa Köpeğe tecavüz edip öldürdüler

"Köpeğin asılma şekli tecavüz edildiğini düşündürüyor. Çevrede de peçete parçaları var. Hayvanda yaralar var. Çocuk tecavüzlerinin yaşandığı bir yerde bunu yapanı bulsalar bile kabahatler kanunundan ceza yazacaklar. Biz yine de olayın araştırılması için Orman ve Su İşlerine Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne şikayet dilekçemizi vereceğiz. Manisa Valiliği'ne dilekçe yazacağız. Böyle bir şeyi yapan insanlarla aynı yerde yaşamaktan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz."Manisa Köpeği ağaca asıp öldürdüler

Erbirliler, köpeğin ölüsünün Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldüğünü söyledi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin