Kurban Bayramı ikinci gün: Çöpte yemek arayan anne!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kurban Bayramı ikinci gün: Çöpte yemek arayan anne!

Henüz bebek arabasındaki küçücük bebeği ile çöp kutularında yiyecek arayan 5 çocuklu bir annenin görüntüleri yürekleri dağladı. Anne, gün boyu çocuklarıyla topladıklarını evlerine götürdüklerini söyledi. Oysa o dakikalarda aynı dinden olan ve aynı ülkede yaşayan milyonlarca kişi yoksulun, ihtiyacı olanların, yardıma muhtaçların bayramı olması gereken Kurban Bayramı'nı kutluyordu. Kurbanını kesip etlerini daha sonra yemek için dolabına istifleyen bir diğer şahıs, kestiği kurbanın artık uzuvlarını çöpte yiyecek arayan kadının üzerinden çöpe attı.. Anne çöplerin arasından 5 çocuğunun rızkını ararken yanından geçenler ona baktı, baktı ama görmedi veya görmek istemedi... İşte yürek burkan o anların detayı..

Takip Et

Kayseri'de Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bir kadın yanındaki kızı ile çöpleri karıştırarak yiyecek aradı.

Bugün, Doğan Haber Ajansı belki de bayramın en dikkat çekici ve acı haberine imza attı.., Talas ilçesi Mevlana Mahallesi´nde sabah saatlerinde çöpleri karıştıran bir kadın ve yanındaki çocuk dikkat çekti.

Kayseri Çöpten yemek toplayan anne

Çöpe atılanlardan yiyeceklerden seçen kadın yürekleri burktu. 5 çocuğundan biri olan kızı ile çöp kutularında yiyecek arayan kadın, gün boyu çocuklarıyla topladıklarını evlerine götürdüklerini söyledi. Kadın, gazetecilerin yardım taleplerini geri çevirdi.

Kayseri Çöpten yemek toplayan anne

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin