Kılıçdaroğlu: Halkın demokrasi mücadelesi için sokağa çıkacağız


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kılıçdaroğlu: Halkın demokrasi mücadelesi için sokağa çıkacağız

Adalet Yürüyüşü ile tüm dünyanın dikkatini çeken ve Türkiye'de muhalefeti tekrar canlandıran CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan yine bomba gibi bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, The Times gazetesine verdiği röportajda Adalet Yürüyüşü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, Halkın demokrasi mücadelesi için daha fazla sokak protestosu düzenleyeceğiz. dedi..

Takip Et

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, The Times gazetesine yaptığı röportajda bundan sonra daha fazla sokak protestosu düzenleyerek, adaletin hukuk normları çizgisine tekrar getirilmesi için mücadele edeceğiz dedi.. 

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin karşısında olduğunu belirtirken yaşananları "halkın demokrasi mücadelesi" olarak tanımladığını söyledi.  

"TERÖRİST TANIMINI KABUL ETMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu ve partisi hakkında "Artık terör örgütleriyle birlikte hareket etme noktasına geldi" açıklaması üzerine Kılıçdaroğlu, "Terörist tanımını kabul etmiyorum, hatta buna gülüyorum" şeklinde cevap verdi. 

Özgür bir ruhu olduğunu ve bununla baş edemediklerini belirten CHP lideri, "eğer biri demokratik olmayan bir kültürden geldiyse, benim yürüyüşüme de terörist yürüyüş diyecektir." dedi.  

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin