Kerimcan Durmaz'a silahlı saldırı, Durmaz hastaneye kaldırıldı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kerimcan Durmaz'a silahlı saldırı, Durmaz hastaneye kaldırıldı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın dün akşam Samsun'da sahne aldığı Hayal Kahvesi adlı mekanda çıkan kavgada silahlı sesleri yükseldi. Durmaz'ın yaşanan silahlı çatışmada yaralandığı iddia edilmişti. Durmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastanede tedavi altına alındığını söyledi. Sosyal medyada Durmaz'ın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını iddia eden paylaşımlarda bulunulmuştu. Ekşisözlük’te de Kerimcan Durmaz’a saldırı başlığı altında Durmaz'ın saldırı sonucu öldüğünü bile iddia edenler oldu.. Ancak bu paylaşımların yalan olduğunu da birinci ağızdan yalanlanmış oldu.

Takip Et

30 Kasım’da Samsun Hayal Kahvesi’nde sahne alan Kerimcan Durmaz’ın sahne aldığı mekanda arbede çıktığı ve Durmaz’ın silahlı saldırıya uğradığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.

Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanında meydana gelen saldırı sonrası ayak bileği burkulan Kerimcan Durmaz, Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanarak durumu hakkında bilgi verdi. İşte Kerimcan Durmaz’ın kendi ağzından yaşananlar:

Kerimcan Durmaz Öldü mü?

“PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİM”

“Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum ve şaşkınım, psikolojik olarak da etkilendim çünkü her şey bir anda oldu. Dj kabinindeydim, bir anda menajerim ve güvenliğim yanıma gelerek beni ortamdan uzaklaştırdı.

Kerimcan Durmaz Samsun Hayal Kahvesi

Bu sırada çıkan arbedede merdivenlerden inerken de ayağım burkuldu. Sosyal medyada hakkımda yazılanlar doğru değil. Sağlığım yerinde, sadece ayağımda biraz ağrı var ve bir süre dinleneceğim. Mekanda kuru sıkı silah atılmış, ancak ben duymadım. Dışarıya çıkarıldıktan sonra silah atılmış. Belki bundan sonra koruma tutabilirim bilmiyorum. Şimdi hastanedeyim ve buradaki tedavimin bitmesinin ardından eve gideceğim. ”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin