Kaspersky ücretsiz antivirüs programı yaptı: Buradan indirebilirsiniz


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kaspersky ücretsiz antivirüs programı yaptı: Buradan indirebilirsiniz

Kaspersky Free anti virüs programı yayımlandı. Kaspersky firması indirme linkini web sitesi üzerinden paylaşıma açtı. Kaspersky birkaç yıl öncesine kadar düşük özelliklerdeki bilgisayarların sistemlerini yormasıyla eleştiriliyordu. Ancak ücretsiz versiyonuyla hafifleyen, ve sistemi yormayan bir teknolojik imkan sunuyor.. Kaspersky de ücretsiz anti virüs hazırlayan güvenlik şirketleri arasına girdi. Şirketin yeni anti virüs yazılımı, paralı sürüme göre daha az özelliğe sahip ama sistemini korumasız bırakmak istemeyenlere uygun. İŞte günlük kullanımda işinizi bir hayli görecek program..

Takip Et

Uzun süredir bağımsız testlerde ilk sıralarda yer alan Kaspersky, sonunda ücretsiz bir anti virüs sürümü de hazırladı. Kaspersky Free adını taşıyan sürüm, şirketin ücretli güvenlik yazılımları kadar gelişmiş değil. Sadece dosyalar, e-postalar ve web için koruma sağlıyor. Otomatik güncelleme ve işaretli dosyalar için karantina özelliği de bulunuyor.

Kaspersky Free Antivirus Download

Şirketin CEO'su Eugene Kaspersky'nin "Herkesin mutlaka ihtiyacı olan temel şeyleri içeriyor" açıklamasıyla tanıtılan yazılım, diğer şirketlerinki gibi aslında ne kadar çok kullanılırsa, Kaspersky için de o kadar iyi olacak. Zira, ücretsiz virüs yazılımları anlık ve zamanlanmış sistem taramalarıyla yeni virüsleri keşfederek merkeze bilgi veriyorlar. Bu da yapay zeka ve makine öğrenimi kullanan merkez sunucuların gelişmesine yardımcı oluyor.

KASPERSKY FREE ANTIVİRUS PROGRAMINI BURADAN İNDİRİN

Kaspersky Free Antivirus Download

Yazılımın tam sürümünde ebeveyn kontrolleri, internette ödeme güvenliği, VPN erişimi gibi ek özellikler yer alıyor. Eugene Kaspersky'ye göre, yazılım ücretsiz olsa da, kullanıcı dostu olacak: "Kaspersky Free, reklam odaklı kullanıcı alışkanlığı takibi ve mahremiyet karşıtı uygulamalar içermiyor. Bazı yazılımlar bunu yaparak, kendilerini sahipleri için kârlı hâle getirmeyi hedefliyor."

KASPERSKY FREE ANTIVİRUS PROGRAMINI BURADAN İNDİRİN

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin