Karakartallar tarih yazdı! | Maç özeti ve sonucu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Karakartallar tarih yazdı!  | Maç özeti ve sonucu

Son dakika spor haberi.. Porto'yu ağırlayan temsilcimiz Beşiktaş, geriye düştüğü maçı 1-1'lik beraberlikle tamamladı ve 11 puana ulaşarak tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde bir üst tura yükselme başarısını elde etti. Siyah beyazlılar bu sonuçla grubu lider tamamlamayı da garantiledi.

Takip Et

Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile karşılaşan Beşiktaş, Vodafone Park’taki mücadelede sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla grubunu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükselmiş oldu.

Beşiktaş Porto Maç sonucu
Maça hızlı başlayan siyah beyazlılar, 29. dakikada Felipe’nin attığı golle şoke oldu. Duran top organizasyonu düzenleyen Portekiz temsilcisi, Beşiktaş karşısında 1-0’lık üstünlüğü ele geçirdi. Ancak bu golden sonra baskısını artıran Beşiktaş, Cenk Tosun’un yoktan var ettiği pozisyonda Anderson Talisca ile 41. dakikada beraberliği yakaladı: 1-1.

Beşiktaş Porto Maç sonucu
İlk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona eren maçın ikinci yarısına ‘fırtına’ gibi başlayan siyah beyazlılar önce Ryan Babel, ardından Ricardo Quaresma ile üstünlük golüne çok yaklaştı ancak topu ağlara göndermeyi başaramadı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin