İyice Gerildi: Sen yazdın! Terbiyesiz, git artık hayatımdan.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İyice Gerildi: Sen yazdın! Terbiyesiz, git artık hayatımdan.

Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan arasındaki gerilim mektup kavgasına dönüştü. Taraflar birbirleri için ağır sözler ve hakaretler sarf etti. 'Af' mektubu ise sahipsiz ve ortada kaldı. Ünlü Şarkıcı Rafet El Roman'a eski eşi tarafından "Bu mektubu ben yazmadım. Sen yazdın! Terbiyesiz, git artık hayatımdan." sözleri söylendi. Rafet El Roman ise bakın bu sözlere nasıl cevap verdi.

Takip Et

Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan’ın boşanması yılan hikayesine döndü. Ayrılık haberlerinin ardından geçen hafta Kaplakarslan’ın, eşine ‘barış’ mektubu yazdığı basına yansıdı. Çıkan iddialar üzerine, Kaplakarslan, mektubu kendisinin değil, Rafet El Roman’ın yazdığını iddia etti. El Roman ise cevap vermekte gecikmedi.

Şarkıcı Rafet el Roman, barışma mektubunu inkar eden Ceren Kaplakarslan'a instagram'da yanıt verdi: “Üç gün önce seni seviyorum derken, ne zaman bu kadar acımasız ve hain oldun!”

Sabah’ta yer alan habere göre; geçen hafta Ceren Kaplakarslan’ın, önümüzdeki günlerde boşanma davaları olan eşi Rafet El Roman’a barışma teklif ettiği mektup; magazin gündemine bomba gibi düştü. Günlerdir köşe yazarlarından magazin programı yorumcularına kadar pek çok kişi bu konuyu gündeme taşıdı.

‘TERBİYESİZ, GİT HAYATIMDAN’

Bu mektubun yayınlanmasının ardından, satırlarında ‘Rafet’im… Bağışla beni… Rafet’im seninle 6 Ekim’de mahkemede olmak yerine, altı sene önce ilk kez buluştuğumuz yerde ve aynı saatte orada olmayı diliyorum. Seni orada bekleyeceğim ve senin de geleceğini umuyorum. Seni seviyorum’ diye yazan Kaplakarslan; instagram’da mektubunu inkar etti.

‘Bazı insanlar, kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksikliklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı ve sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler’ diye yazdığı bir paylaşımın altına Rafet el Roman’ı etiketleyerek şu notu kaleme aldı: ‘Bu mektubu ben yazmadım. Sen yazdın! Terbiyesiz, git artık hayatımdan.’

Ceren Kaplakarslan’ın babası Atilla Kaplakarslan da kızına sahip çıkarak, ‘Sen merak etme kızım, yapılan hiç kimsenin yanına kalmayacak. Maddi ve manevi tazminat ödeyecekler. Ahlaksızlıklarını ödeyecekler’ diye yazdı.

Rafet el Roman ise bu iki yoruma cevap yazmakta gecikmedi ve yazdığı yanıtta Kaplakarslan’ın mektubu inkar etmesini hainlik olarak nitelendirdi: “Asıl sen söyle, sen ne zaman bu kadar duygusuz, acımasız ve hain bir insan oldun? Nefretin sahtesi olmazmış gerçekten. Bu mektup için bu kadar kin duyar mı insan. Daha 3 gün önce seni seviyorum dediği insana, bu nasıl bir inkar, yalan? Bu mektubu sen yazdın Ceren. Hatırlatayım sana nasıl ve ne zaman yazdığını. Baban hariç, diğer yorum yazanlara hiçbir sözüm yok, onlar bilmiyor. Atilla Kaplakarslan; sen hayatımda tanıdığım en yalancı, en yalaka, en y….k, en korkak insansın. Bak buraya yazacak kadar dürüstüm.” SÖZCÜ

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin