İşte İzmir'de adliyeye saldıran teröristler ve kahraman polisler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İşte İzmir'de adliyeye saldıran teröristler ve kahraman polisler

İzmir Adliyesi önünde bomba yüklü araçla saldırı saldırı gerçekleştirildi. Bomba yüklü aracın patlamasının ardından çıkan çatışmada 2 terörist polislerin başarısı ve kahramanlığı sayesinde öldürülürken bir facianın önüne geçildi. 1 terörist ise aranıyor. Saldırıda 2 şehit, 7 de yaralı var. Saldırgan teröristlerin adliyeye silah ve mühimmatlarla girmesi durumunda şehit ve yaralı sayısının artması olasıydı. İzmir Valisi Ayyıldız, saldırıyı yapan örgütü olarak PKK'yı işaret etti.

Takip Et

İzmir'de bomba yüklü araç saldırısı sonrası çıkan çatışmada 1 polis memuruyla, 1 mübaşirin şehit olduğu bildirildi. Patlamada 3'ü polis, 4'ü sivil 7 kişi de yaralandı.

VALİ PKK'YI İŞARET ETTİ

Vali Ayyıldız, olayın faili olarak PKK'yı işaret etti. Ayyıldız "Elde olan veriler PKK olarak değerlendirilmekte" ifadelerini kullandı. Vali, "Bir araç daha tespit edildi, kontrollü bir şekilde patlatıldı" bilgisini verdi.

TERÖRİSTLERDEN BİRİ SALDIRI ANINDA ÖLDÜRÜLDÜ

CNN Türk'e bağlanan DHA muhabiri Taylan Yıldırım da uzan namlulu silahlı bir teröristin cesedinin olduğu bilgisini paylaştı. Bu teröristin saldırı anında öldüğü öğrenildi. Bu bilginin ardından 2 teröristle çatışmanın sürdüğü bilgisi geldi.

İzmir öldürülen terösistler


2. TERÖRİST DE ÖLDÜRÜLDÜ

İlerleyen dakikalarda ise polisle çatışmaya giren 2. terörist de öldürüldü. Öldürülen teröristin fotoğrafı sosyal medyada da paylaşıldı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin