Süleyman Soylu açıklama yaptı: Çok hain ve alçak bir saldırı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Süleyman Soylu açıklama yaptı: Çok hain ve alçak bir saldırı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İki patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın üzerinde Süzer Plaza ile yan yana daha önce Beleştepe denilen yerde. Diğeri ise Maçka Parkı'nda. Maçka Parkı'ndaki canlı bomba olduğu değerlendiriliyor, yaralılar Şişli Etfal olmak üzere bir çok hastaneye sevk edildi.. Şehit sayısı konusunda ilerleyen dakikalarda Valimiz ve emniyet müdürümüzle bir açıklama yapacağız.” dedi.

Takip Et

Atatürk Havalimanı VIP Salonu çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “Öncelikle milletimize geçmiş olsun. Çok hain ve alçak bir planla gerçekleştirilmiş bir olay. 2 patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın üzerinde Süzer Plaza ile yan yana daha önce Beleştepe denilen yerde.

Diğeri ise Maçka Parkı’nda. Maçka Parkı’ndaki canlı bomba olduğu değerlendiriliyor. Bunlar teyide muhtaç bilgiler. Bütün arkadaşlar olayın aydınlanması için çalışmaları sürdürüyorlar. Yaralılar Şişli Etfal başta olmak üzere yakın hastanelere sevk edildi. Bakanlarımızla birlikte önce olay yerine gideceğiz. Milletimizin ve özellikle polis teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Bakan Soylu, şehit konusunda İstanbul Valisi ve İstanbul Emniyet Müdürü ile görüştükten sonra kamuoyuna açıklama yapacaklarını belirtti.

 

 

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin