Irmak bebek cinayeti: Adli Tıp raporu: Tecavüz ve boğarak öldürme


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Irmak bebek cinayeti: Adli Tıp raporu: Tecavüz ve boğarak öldürme

3.5 yaşındaki Irmak Kupal’ın kaybolmasından sonra canlı yayında tecavüz ve cinayet suçlarını itiraf eden Himmet Aktürk'ün DNA örnekleriyle, kurbandan alınan örneklerin eşleşti. İzmir Adli Tıp Kurumu uzmanlarının hazırladığı rapora göre, Irmak Bebeğin tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü kesinleşti.

Takip Et

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin evlerinin önünde oynayan kızları 3.5 yaşındaki Irmak Kupal, 14 Ekim’de ortadan kayboldu. Arama çalışmalarına rağmen minik Irmak bulunamazken, baba Bilal Kupal’ın şüphelendiğini söylediği Himmet Aktürk katıldığı televizyon programında suçunu itiraf etmişti.

Türkiye’yi şoke eden itiraftan sonra Himmet A.’nın gösterdiği bölgede üç gün arama yapıldı. Evine 2 kilometre uzaklıkta ilk olarak Irmak’ın ayakkabıları bulundu, ardından da bağ içerisinde cesedi bulundu.

ADLİ TIP İNCELEMESİ KESİNLEŞTİRDİ

Alaşehir’de toprağa verilen Irmak Kupal’a İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin sonuçları da belli oldu. Otopsi raporuna göre, küçük Irmak'la cinayet zanlısından alınan DNA örnekleri eşleşti.

Rapora göre, kurbanın cinsel saldırıya uğradığı ve boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Otopsi raporunun soruşturmayı yürüten Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildği öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin